VLADIMIREC T-25

Sirenje i skupljanje tockova.
dxx1z3i490c2s2l6.jpg
[/IMG]

Drustvo danas zamenio gumice sto idu na dekompresor.... Nigde nisam mogao da nadjem da kupim te gumice i na kraju sam ih napravio bolje nego orginal... Vratio dekompresor i traktor je upalio isto kao pre.... Stare gumice cim sam izvukao ispale koliko su se stvrdnule.. Hvala svima na pomoci... U skorije vreme opet neka intervencija na Vladimirca....

- - - - - - - - - -

Zamenio bi na vladimirca komplet gumica u hidraulicnom cilindru i onu gumu koja ide na razvodnik,pocepala se od stalnog dizanja i spustanja hidraulike.. Ima li to negde da se naruci???

zavrsio si dekompresor ,,sad hoces i klip,,nije ni to nek problem sve je jednostavno,,malo je teze ubacit unutarnje gumice i plasticne podloske,,a kad rasklopis,, vidis sve gdje koja gumica ides jednostavno zamijenis,,a kupis gumice komplet za klip ,ja sam kupovo u rumi oko 5 eura,,akoju gumu na razvodniku trebas zamijenit

- - - - - - - - - -

a mislis na onu sesir gumu,,i to kupi u kompletu gumice za razvodnik,,,trebat ce ti nekad kad budes radio komplet razvodnik

Ma klip hidraulike sam radio sa dedom dosta davno ali znam kako se menja to nije tesko.. Ali moram da narucim gumice za klip komplet.. A sto se tice one gume na razvodniku to je ona sto dihtuje oko rucki komande za kip i za poluge,pocepala se kod rucice za poluge i malo pusta ulje tu...

Ma klip hidraulike sam radio sa dedom dosta davno ali znam kako se menja to nije tesko.. Ali moram da narucim gumice za klip komplet.. A sto se tice one gume na razvodniku to je ona sto dihtuje oko rucki komande za kip i za poluge,pocepala se kod rucice za poluge i malo pusta ulje tu...
Nisu problem te manžetne na ručkama od kipe nego su problem gumice unutar razvodnika tj na osovinicama od ručki njih moraš promeniti da nebi curkalo ulje

Pa sve jedno cu morati da je zamenim jer se sve vise cepa... a ulje gotovo da i ne curi tako da to necu jos da diram... Za celo leto ulje samo sto zamesti malo okolo rucke tako da ne verujem da bi to trebalo zameniti???

Ciro -Skines rucke i onaj lim a sa osovinice svuces jednu cauru i tu se nalazi jedna obicna oring gumica.Veoma prosto nemozes nista da pokvaris.

Hvala moracu da vidim da sredim i to.. Narucicu te gumice komplet pa kad budem imao vremena da sredim to.. Hvala... :ppozdrav:

isto sto i s leve strane...........:osmeh:
to su plasticne caure jedna je slikana spreda a druga s zguza a u sredinu dodje gumica dole na slici a ona gornja je samo prasinarka

Pa ovako.. Ja sa IMT 539 vise volim da baliram,berem,prskam,sejem i spartam... IMT 539 mi nikad ne radi transport ili jako jako retko.. Vladimirec je tu za Bacanje vestackog djubriva,neki laksi transport,ako treba da se nosi nesto u korpi kad sejemo seme ili vodu u prikolici kad prskam,skupljam seno sa njim,valjam sa njim njive.. Uglavnom radi lake poslove... Imt mu je preuzeo dosta poslova...

• Like
Reagovanja: PKB
E sad ovako poslusao sam savet u vezi menjaca i skinut je poklopac duguljasti sa desne strane kad gledas traktor od pozadi i vidi se da je zavijen sad u onoj prvoj rupi de je birac za brze i spore sutra sledi skidanje ploce da vidimo zasto iskace iz brzina...Ako mi nesto ne bude jasno obraticu se za vas cenjeni savet:ppozdrav:

Pa ovako.. Ja sa IMT 539 vise volim da baliram,berem,prskam,sejem i spartam... IMT 539 mi nikad ne radi transport ili jako jako retko.. Vladimirec je tu za Bacanje vestackog djubriva,neki laksi transport,ako treba da se nosi nesto u korpi kad sejemo seme ili vodu u prikolici kad prskam,skupljam seno sa njim,valjam sa njim njive.. Uglavnom radi lake poslove... Imt mu je preuzeo dosta poslova...
A,zasto jer nema dovoljno snage ili ih 539 brze zavrsava?
A,koji ti moze vise povuci,koji bolje ore?

Daj neku sliku da vidim kako je blokiran u prvoj grupi brzina.. Ne kapiram bas taj menjac sa jednom ruckom dve su zakon...

Nazad
Vrh