VLADIMIREC T-25

Ljudi pricamo o ulju u hidrauliku. I posle 10 godina je isto zato sto se nezagreje vise od 40 stepeni i to leti. @CIRA92 POtisna ploca ili PRItisna ploca je deo korpe koji pritiska lamelu.

Pa neverujem da moze ulje toliko dugo da bude cisto sem ako ne kipas ne nista...

- - - - - - - - - -

Naleteh na blatobrane za mog Vladimirca.. Sad me zanima sta vi mislite da li da ih stavim??? Plasim se u slucaju nekog blata da necu moci da se vratim kuci sa njim ako se tckovi napune blata i napune i krila...???? :sta:

r4vGk.jpg

Sta mislite???

- - - - - - - - - -

I jos jedno pitanje na onim polugicama gde se kaci rucka za dekompresor pusta malo ulja sta ima tu?? Da li ima semering ili nesto drugo?? I kako se to moze namestiti ruzno mi prlja motor tu...

i kod mene to na vladi pusta ulje,nemam kad da zamjenim,na ltz sam mijenjo ,,odvrnes saraf izvuces polugice van i na polugicama imaju gumice,,obicne,,,,i mozes ih nac u bilo kojim prodavnicama dijelova ,,

Ajde mi tu napisi ciro sta znas o sirenju tockova ! I kakav je za kosenje na strminama ?

blatobrane ako mislis na prednje,,,ja sam skinuo,zbog blata,,toliko nakupi blata tocak zablokira,kad se postave dodju blizu gume zbog tog i nakupi blato,ako ga mozes sto vise odaljit od gume onda stavi,,a ljepse izgleda s njima,

Pa sa rotacionom mada kako stvari stoje zbog sena cu morati da uzmem bocnu ali sto se kaci posebno pozadi.

Nasao sam blatorbane pa rekao da ih stavim,moj deda ih je davno skinuo kad ga kupio.. Videcudal cu da ih stavim... Pa moze dosta da se rasire tockovi ima vise polozaja,cak se moze i spustiti traktor nize da bude od mog sa slike.... Jer mi mozes druze objasniti malo bolje da odvrnem onaj sraf i izvadim onaj lim i tu su gumice?????

- - - - - - - - - -

A da ti kazem kakav je na stranama tu ti nemogu pomoci kod nas nema brda i strmina... On uvek po ravnom radi sve poslove...

Ciro ovo je na srednjem polozaju ? Jesi instaliro fs ?? Pa gde ces ti ici sa njim po tolikom blatu jedino stajnjak kad budes vuko pa ako bude inace gde ces sa njim po blatu ?

nije to nikakav problem za rasirit ,odvrnes cetiri sarafa na obrucu felge , i onda plocu ubacis iznutra na oruc,,i zvrnes cetiri sarafa ,,il ako to nije dovoljno..okrenes plocu ..

Nema ni kod nas ,ali imamo zeznut nasip za odbranu od poplava i mi kosimo tu seno ,i imo sam prilike sa ferdzom da me svuce sva sreca nije nista strasno ali se u sustini plasim strmine i obavezno sirim od tad skoro max.

Pa mozes ko na ferdzi okrenem zvezdu i posle kombinunjem levi tocak na desnu stranu a desni na levu i to mu je to ?

ma da otkacis onu polugu od dekompresora sto ti dolazi u kabinu..skines lim od hladjenja da ti bude lakse radit,,i na bloku motora imaju dva deblja limica stegnuti sa po jednim sarafom ,,12 kljuc.odvrnes to i izvuces napolje i na tim malim polugicama imaju gumice,,,skines i to je to

Ako ostanem sad u firmi bez posla neznam koliko cu moci da se isprsim moram onda vratiti kredit u banci i padaju mi mnogi planovi u vodu .Moram dobro da razmislim sta i kako .

Ciro ovo je na srednjem polozaju ? Jesi instaliro fs ?? Pa gde ces ti ici sa njim po tolikom blatu jedino stajnjak kad budes vuko pa ako bude inace gde ces sa njim po blatu ?

Pa neznam bacam vestacko djubrivo sa njim i tako neki transport plasim se ako me neka kisa uhvati da nemogu da dodjem do kuce jer sam video bas su blizu blatobrani a zato ih skinuo moj deda...

a za kosenje u strani,,ja kosim sa vladom bcs 404 ,,,4 tanjira,,165 cm siroka,,a kod mene koliko ravnih parcela toliko i strmih,,zbog tog sam ga spustio,,na najnizi polozaj,,i sve radim bez problema i u strani ,,al opet gledam da mi kosa bude na brdu kad kosim ,,manje su sanse za prevrtanje ,,

ma da otkacis onu polugu od dekompresora sto ti dolazi u kabinu..skines lim od hladjenja da ti bude lakse radit,,i na bloku motora imaju dva deblja limica stegnuti sa po jednim sarafom ,,12 kljuc.odvrnes to i izvuces napolje i na tim malim polugicama imaju gumice,,,skines i to je to

A gde da nadjem te gumice???

Nazad
Vrh