VLADIMIREC T-25

Pa znas koliko treba da pada da bi se toliko nalepilo da ti se nalepi da otkine blatobrane . Pogotovo vidis koje su suse to treba natapati da bi se toliko napravilo blato ,a ti se na vreme pokupis i ovako i onako i gas ,jer nemas ni kabinu pa neces po kisi raditi nista !

Pitam te ovako sto se ljutis a sto onda stoji oglas za kupovinu nebitno stanje vladimirca ?Nemam nista protiv i da si preprodavac pitam samo.

Danas sam skinuo one polugice dekompresora i vratio na mesto skinuo sam da vidim kakva gumica mi treba za to da nadjem da kupim.. E sad me drugo nesto muci kad sam izvukao onu osovinicu ona ima zljeb e sad jer moze to da se pogresi ili ne???? Ja sam skinuo samo jednu i vratio je nazad.. Ja misim da tu nemoze nista da se pogresi jer drugacije nemoze da se stavi e sad jedino ako treba da se gleda kako se stavlja onaj zljeb??? :sta:

kako si je izvukao u istom polozaju je i vrati,,ako nizi drugu polugicu izvukao,,limic paralelno vracas kao na toj sto je nisi vadi,,i bit ce ok

A sta moze da se desi ako ne vratim kako treba??? Ja sam je vratio na istom mestu kako je bila zato nisam ni hteo obe da izvucem od jednom... Jer moze da se pogleda unutra i da se vidi kako je to islo da bi znao 100% da nisam pogresio???

Ja sam sve vratio na mesto i zakacio polugu koja dalje ide koge u kabinu ali me brine sad dal sam to lepo vratio na mesto unutra,kad povucem dekompresor ono radi kao i pre ali nisam probao da upalim traktor posle toga.... Sutra cu da vidim dal sam to dobro vratio... Pogledacu bateriskom lampok kroz mesto za osovinicu...

- - - - - - - - - -

Nemam skener ali moze i aparat da posluzi za ovakve stvari... Imam sve kataloge i knjige za Vladimirva pa ako nekom treba mogu na ovaj nacin da mu slikam i postavim ovde na forum.. Evo uslikah moj problem,i sad mi je malo jasnije i mislim da ja nisam imao sta da pogresim jer sam vratio kako je bilo a em sam vadio samo jednu i vratio je tacno ako je ona druga... Sutra krecem da pronadjem gumice...

BS5zO.jpg

- - - - - - - - - -

IxmfE.jpg

ma nije to tako osetljivo,,ako si vratio kako je bila ,,nema sta da te brine,,opet vidjet ces kad budes palio, mene je tako kod t 40 vadilo zivce kad nisam sve polupo,,radio mu mu motor i kad sam zavrsavao ,,neko mi je izvukao dekompresor,,tako da sam stelovao ventile,,izvucenog dekompresora,sve sam ja to zavrsio ,,,da probam da upalim ,ni da cuje, upalim ga na 24v i tako sam radio nekih desetak dana,,traktor nije imao jacinu,,nit rada, skroz me nerviro,,stalno ga palio na 24v primijetio sam da dekompresor nema veze nikakve al i dalje mi nije bilo jasno,,,i kroz deset dana sam vidio da sam ventile stelov ao a dekompresor bio izvucen

A ako ne vradis na mesto znaci moras da izvuces ponovo onu sipku odvijes sraf opet i izvuces ponovo osovinicu okrenes za malo i vratis??? Tako???

Ma kakvi crni da ze ljutim PKB ja sam stavio taj da kupujem jedan neispravan za delove bi mi trebao da mi stoji a danas sam dobio neku ideju za koju mi trebaju pare pa reko ako uspem da prodam da napravim pare jer ja imam imt 2005 god odlican traktor Nemoj slucajno da mislis da se ljutim nego cisto pitam I nisam preprodavac!! :osmeh:

• Like
Reagovanja: PKB
Ova knjizurina od Vladimirca i nigde u njoj kako se sire i skupljaju tockovi!!! Vazno da su naslikali kako ide jastuce na sediste!!!!

• Like
Reagovanja: PKB
Komplikovano zvuci sve to.. ALi moram da zamenim te gumice... Valjda ce biti sve uredu kad vratim to....

Komplikovano zvuci sve to.. ALi moram da zamenim te gumice... Valjda ce biti sve uredu kad vratim to....

ma neces tu porijesit samo vrati u onaj polozaj kako si izvadio tj da vratis u polozaj kad je dekompresor vracen,nekad se znaju oni zljebovi na sipcicama prolaufat pa dekompresor neradi.al osjetit ces pri paljenju dal si dobro napravio.

Ova knjizurina od Vladimirca i nigde u njoj kako se sire i skupljaju tockovi!!! Vazno da su naslikali kako ide jastuce na sediste!!!!

He al sam se slatko nasmejo ,ma to je bitnije da nenazulja rukovaoc guzicu !! A za medjurednu obradu vise razlicitih kultura se podrazumeva da imas vise vrsta traktora pa za svaku kulturu ga pripremis :haha::haha: Salim se naravno !!

Nazad
Vrh