VLADIMIREC T-25

Naravno da dolazi do mesanja.. ALi ja ne posvecujem bas neku paznju tome... Menjam ulje redovno i nema problema.. Ja kipam sa cime stignem... :osmeh:

pa sta ti ostane od necijeg kipanja jedino malo u crevu,kad spustis kipu sve se vrati svoje ulje sem to malo iz creva ako pomesa.

Nisam menjo ulje u hidrauliku nikad samo sam dolivao. A u menjac sam prosle godine zamenio posle 33 godine.A cak mi ono Rusko ulje izgleda lepse nego ovo novo.

Neznam ja volim to tako i tako sam ucen i nemogu da se sad promenim... Ja recimo Vladimirca cuvam i odrzavam isto kao 820... Menjam mu ulje kupujem sve sto treba.. Sad na leto cu da mu kupim nove gume ako bog da... :ppozdrav:

E jesu masine svaka im cast . Recite mi ovo cimanje prilikom kretanja dali je do traktoriste ili do traktora ?Video sam vec na dosta slucajeva ovakvo cimanje prilikom kretanja sto mi se nimalo nesvidja.

Ja ipak mislim da je ovo do traktoriste posto moj vladimirac ne cima uopste kad ga vozim i polako sa kvacilom...

Znam da je t 30 i vidjo sam i na t25 hoce neki da poskoci e sad sta se tu desava zanima me.

Vidjao sam i ja dosta njih da tako cimno kad krenu da to nije normalno,da uzmem primer drugarev ja nemogu da se naviknem na to kavacilo ceo dan... Ja mislim da tu nesto ne stima lamela korpa...

Poskakuje kad se koristi nozni gas a tera se preko rupa.A ponekad se popuste navrtke na ulaznom vratilu u menjac pa se ceo taj sklop pomera.Mada nisam siguran da zbog toga poskakuje. Ima potisnu plocu

Nazad
Vrh