VLADIMIREC T-25

Pola sata treba da se otvori kompletan menjac. To sto je postavio morace otvoriti menjac i izvaditi saraf, onda ona budza sa desne strane menjaca sto stoji odgore treba da se pogleda u kakvom stanju su opruge i trebalo bi one dekle sa obe strane skinuti i obrusiti krajeve tih biraca jer su verovatno osteceni od udaranja. I NI SLUCAJNO ne udarati po biracima sa cekicem nego podmetnuti neko drvo.
I postoji jos jedan deo koji moze da uzrokuje izbacivanje iz brzina je zakljucavanje brzine koje je vezano sa kvacilom. Sa desne strane menjaca ima poluga koju bi trebalo prestelovati da bi zakljucavala brzinu.

Bas tako kako si objasnio... Meni je iskakao iz brzine dok nisam namestio onu bravu sto zakljucava i od tad prestaju svi problemi sa menjacem.. A one dekle sa strane nikad nisam otvarao na moj Vladimirec... A na drugarev je to bilo toliko izlupano cekicima da nisu ni vratili te dekle jedva smo popravili to...
Moj dobro sluzi smo da volam malo vise sluza mene nego ja njega.... :haha:

149556_517525634959486_670989844_n.jpg

- - - - - - - - - -

evo kupio sam frezu za vladu

- - - - - - - - - -

72590_517525771626139_914461010_n.jpg

• Like
Reagovanja: PKB
Vidim dobro si ga uposlio... Ja sad sa mojim radim samo lake poslove,nije vise za drljanje spartanje sejanje to je preuzeo IMT 539.. Ja sa mojim u toku godine radim sledece- Baca vestacko djubrivo,skuplja malo sena i neki laksi transporti (detelina i slama)...

Vidim dobro si ga uposlio... Ja sad sa mojim radim samo lake poslove,nije vise za drljanje spartanje sejanje to je preuzeo IMT 539.. Ja sa mojim u toku godine radim sledece- Baca vestacko djubrivo,skuplja malo sena i neki laksi transporti (detelina i slama)...
radi on kod mene i sto moze i sto nemoze ,sa ltz om orem tanjiram ,siliram,vuce veci teret, baliram ako je strana pa nemoze vlado,a sve ostalo sa vladom,kosim,sijem,skuplja sijeno,prska i tako te poslove a sad ce i dda freza kud moze,zato sam kupio frezu siru nego sto moze vozit da mogu i sa ltz da frezam

Ako da bog i na leto kupim T-40 on preuzima - berac,prskanje,baliranje,drljanje tanjiranje... A Vladimirec ostaju mozda jos laksi poslovi (korpa)...

- - - - - - - - - -

Mogu ti pomoci kako da resis problem sa volanom. :)

Cekam da mi pomognes... Nemogu vise da menjam vretena biksne i ostalo i to kod mene ne traje nista opet ista prica.. Ima li trajnijeg resenja sem servo volana (ne bi da ga budzim)...

Kuciste sam otvarao 100 puta i menjao taj puz isto toliko puta.. Ali ja mislim da se vreteno pojelo zato ima lufta...

koliko je sirine ova freza jel 170?? ima li snage vladica za to jeste probali,mozda budem pravio za zetora 35 tu sirinu.

koliko je sirine ova freza jel 170?? ima li snage vladica za to jeste probali,mozda budem pravio za zetora 35 tu sirinu.
jest sirina 170 pa probao sam je s vladom vrti je super , znaci moze da je goni,gdje nebude mogao frezat cu sa ltz-om

- - - - - - - - - -

Kuciste sam otvarao 100 puta i menjao taj puz isto toliko puta.. Ali ja mislim da se vreteno pojelo zato ima lufta...
to vam i kazem puz,vreteno mozda se smanulo ,moze se desit da je i osteceno na nekom mjestu pa mozda i preskoci .

Ma onaj sraf gore je zategnut.. Nego mi se pojeo sigurno onaj navoj (ne onaj mesingani u koji se vrti nego cela sipka) Ali dosta traze za celo kuciste.. Mozda i odlucim na leto da to popravim.. Ovako sam naviko samo nemogu da spartam sa njim i da sejem...

Pa bre ja sa njim kipam prikolice nije mi se desilo da ne moze da iskipa.. A i svidja mi se jer samo prikljucis i odmah kipa nema nista da se steluje kao na Rakovicu...

dobro rece koja je ono ludost od kipanja na rakovici ono je strasni sud neresenijeg traktora sa kipom i uopste hidraulikom nema.

Blagi uzas!!! Rakovicu smo kupili 86 god i sve do prosle god nije kipovala... Vladimirec je majka za kipovanje ja ga iskipujem za 2 min,samo zakacim crevo i odmah kipaaaaaaaaaaaaa...

Nazad
Vrh