VLADIMIREC T-25

Zavisi koji. Ovaj na prethodnim slikama ima 31ks, stariji modeli imaju 25ks, a noviji modeli sa tri klipa 2048 imaju oko 48 ks.

Hvala na cestitkama vladj stao je na 3160 rh ali je motor tek uradjen tako da mi je sve jedno a papucica je polomljena gore na izlazu onaj patrljak tako da je i blokada ispravna sve u svemu prezadovoljan sam zeleo bih da mu nabacim jos koji teg dve zadnje gume i odo u zivot sto bi rekle babe

- - - - - - - - - -

i mogu ti reci da su me kocnice odusevile bolje su nego da mojoj 9-ki

da te lepo sluzi druze jeftino si ga uzo,ja sam pre tri godine 600e platio kultivator od 8ks,ipak je to traktor za te pare svaka cast.ida mu stavis gume jedva da pređe hiljadarku.:bravo:

Gde si ga nasao u mojoj okolini za te pare... :osmeh: Imas srece sto nisam cuo ja.. :haha: Salim se,cestitam na kupovini dobar traktor... :ppozdrav:

Nije tajna nasao sam ga kod sela kravlji do tj ja msilim da je mali crnic covek radi u poljo apoteci mozda ga i znas ima i malog ursuza

- - - - - - - - - -

ljudi imali neke veze ako je guuma druge kategorije tj ima gresku estetsku kao dva krampona se ne uklapaju nova guma takva je 13500 za malog rusa zadnja mene boli uvo ako se dva krampona ne zupce gume su nove evo linka http://www.kupujemprodajem.com/traktorse-gume-raznih-dimenzija-3931002-oglas.htm?filter_id=9429021

dajte vasa misljenja

Znam sva ta sela cesto prolazim tuda kad idem za Pozarevac.. E bre druze mogao si da svratis na :ppozdrav: kod mene... Salio sam se imam Vladimirca i ne bi mi trebao jos jedan,a super si prosao.. E da vidis ti koje gume ja imam na njemu kao da je auto a ne traktor.. Ima par stranica unazad pa pogledaj moju masinu... :osmeh:

- - - - - - - - - -

Nije tajna nasao sam ga kod sela kravlji do tj ja msilim da je mali crnic covek radi u poljo apoteci mozda ga i znas ima i malog ursuza

- - - - - - - - - -

ljudi imali neke veze ako je guuma druge kategorije tj ima gresku estetsku kao dva krampona se ne uklapaju nova guma takva je 13500 za malog rusa zadnja mene boli uvo ako se dva krampona ne zupce gume su nove evo linka http://www.kupujemprodajem.com/traktorse-gume-raznih-dimenzija-3931002-oglas.htm?filter_id=9429021

dajte vasa misljenja

Ne kapiram i ne vidim ni jednu gresku na ovim gumama...??? :sta: Po meni su dobre ja bi kupio i stavio na mog vladimirca...

Predrag003 koje su marke te gume? ako su Trayal onda ima poprilicno smisla da ih prodaje. Obavezno proveri i broj platana na njima. Koliko se krecu nove "ispravne" gume po komadu?

Mnogo mi je drago sto si zadovoljan i ja sam bio prezadovoljan al eto vidis nekako mi rusi prirasli za srce pa ne mogu bez njih makar bili maanji od t 40 ja ti garantujem da ce da te sluzi dok si ziv kako pali na ove mrazeve jel si ubacio jos sedan dobar akumulator pozdrav iz vencana Simicii

- - - - - - - - - -

Vlad gume jesu trayalove znam da se vise ne proizvode da je to kupila americka firma ali nevidim sto bi bile lose ??? neznma zato postoje ljudi koji mogu da daju koristan savet :osmeh:

Predrag003 ja sam brat od Sladjana, nije kupio novi akomulator ali pali i bez dekompresora i zaista za sad je sve ok sto znaci da si posten ispao u ovom poslu. Pozdravi tvoje momke [mehanicare] i celu tvoju porodicu neka vam je srecna nova godina.

Hvala puno takodje i nije ovo radoslav ovde predrag jedan ood mehanicara mnogo mi je drago nema sta da nevalja i da se pokvari traktor je stvarno dobar samo jos malo dok se uhodate i naviknete vi ste posle sila nego sta kazu komsije jesuli one zadovoljne sad ja mislim da imate najjaci traktor u selu

- - - - - - - - - -

Ljudi jeste da je of topic ali juce sam bio u futogu 100 din kesa sargarepe samo da je gledas i da joj se divis kakva je msm sargarepa pprava brugka ja se razmisljam ove godine dal cu bastu da sejem

ja imam problem na vladimircu,neznam dal mi se cini il nema mi dovoljno snage i puno pusi.kad idem uzbrdo brzo mi izgubi snagu,nesnam u cem u je problem!ako neko zna u cem je problem bio bi zahvalan!>: ({

ja imam problem na vladimircu,neznam dal mi se cini il nema mi dovoljno snage i puno pusi.kad idem uzbrdo brzo mi izgubi snagu,nesnam u cem u je problem!ako neko zna u cem je problem bio bi zahvalan!>: ({

Moras nam reci jos nesto.. Jer dimi,i dal radi isto kao pre??? Je rteze pali?? Meni se to jednom desilo i to je bilo pred generalno...:osmeh:

prao sam filter zamijenio ulje u filteru,zamijenio sam i karike,pumpu sam nosio na regulazu mada opet sumnjam u pumpu,palenje je sa dekompresorom jer mi je alnaser onaj stari.neznam sta da radim,da ga sva rasklopim pa da vidim mozda bi to najbolje bilo,

- - - - - - - - - -

evo slike od prednje hidraulike na t-25
484655_120211741484951_814117512_n.jpg

- - - - - - - - - -

150642_120211474818311_2015976310_n.jpg

- - - - - - - - - -

207785_120211661484959_718115633_n.jpg

Sta si sve odradio kad si menjo karike ,jel ti trosio ulje kad si menjo karike ili ??

- - - - - - - - - -

Za sta je konkretno koristis ,mislim na ovu prednju hidrauliku ?

samo karike promenio,nije trosio ulje a netrosi ni sada!radim ja s njim i sve to samo mi nekako nema snage il se to meni cini,kad idem uzbrdo brzo mi izgubi gas pusi puno i moram ga pressaltat
a hidraulik prednji koristim da mogu plugove il neki laksi prikljucak dovuc u njivu i pozadi prikolicu il prikljucak,jer imam par njiva daleko pa mi se neispali tam vam izdangubim

- - - - - - - - - -

samo karike promenio,nije trosio ulje a netrosi ni sada!radim ja s njim i sve to samo mi nekako nema snage il se to meni cini,kad idem uzbrdo brzo mi izgubi gas pusi puno i moram ga pressaltat
a hidraulik prednji koristim da mogu plugove il neki laksi prikljucak dovuc u njivu i pozadi prikolicu il prikljucak,jer imam par njiva daleko pa mi se neispali tam vam izdangubim

Nazad
Vrh