VLADIMIREC T-25

To je deda od vladimirca,od njega je nastao.. Taj traktor je dosta stariji od Vladimirca ai dosta se dugo mota po oglasima... Valjda ga cena malo zeza a i godine...

Ovaj ima volan na sedistu,zajebalo vek.Sigurno ga nemci ostavili kad su se povlacili posle rata.

Poslednja izmena:
I jednostepeno kvacilo je stvar navike, i kod mene na zetoru je jednostepeno pa sam navikao radim sa njim bez problema kod zetora kad ne okrece kardan ne dize hidraulik pa je jos zaebanije od vladimirca za rad. Ali kad se navikne ide bez problema :ppozdrav:[/QUOTE]

Uffffffffffff ja sa tim hidraulikom nemogu da se naviknem nikad da ne radi hidraulika bez kardana to nemogu.. Ja sve spoim kuci zakacim kosacicu ubacim kardan operem ruke pa na njivu kad se sve umazes na njivi nije ti vise ni do cega...

I jednostepeno kvacilo je stvar navike, i kod mene na zetoru je jednostepeno pa sam navikao radim sa njim bez problema kod zetora kad ne okrece kardan ne dize hidraulik pa je jos zaebanije od vladimirca za rad. Ali kad se navikne ide bez problema :ppozdrav:

Uffffffffffff ja sa tim hidraulikom nemogu da se naviknem nikad da ne radi hidraulika bez kardana to nemogu.. Ja sve spoim kuci zakacim kosacicu ubacim kardan operem ruke pa na njivu kad se sve umazes na njivi nije ti vise ni do cega...[/QUOTE]

Ciro druze rukavice su tu da rese problem :osmeh: uvek ih imam u kaseti.

Uffffffffffff ja sa tim hidraulikom nemogu da se naviknem nikad da ne radi hidraulika bez kardana to nemogu.. Ja sve spoim kuci zakacim kosacicu ubacim kardan operem ruke pa na njivu kad se sve umazes na njivi nije ti vise ni do cega...

Ciro druze rukavice su tu da rese problem :osmeh: uvek ih imam u kaseti.[/QUOTE]

Ma znam ja to ali navikao sam da sve kod kuce to nakacim treba da vezem onaj kardan necim ili da ga skinem nacisto...

Au sta radi malisa svaka mu cast . Ali slusalice su obavezne hahah .Ajde njemu je za oprostiti godine su u pitanju ali drugar mi prica za malog maseja neznam koje su mu oznake tacne 2000 i neko godiste nemozes na posao bez slusalica i cepova za usi .

Pa sta ima veze sto je bocna zasto bas za nju treba duplo kvacilo a za zadnju ne??? A i nisam video ni jednog Vladimirca sa takvom kosom,nemogu da smislim zetore sa tom kosom ne bi stavio to na moj traktor pa da mi daju neznam sta,i posle dok obavljaju sve ostale poslove visi im ta kosa sve vreme tu sa strane stvarno glup prikljucak za mene...

Nazad
Vrh