vojvođanin
Zaslužan član
Jak je na kardanu, ali mu je mana jednostepeno kvačilo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I jednostepeno kvacilo je stvar navike, i kod mene na zetoru je jednostepeno pa sam navikao radim sa njim bez problema kod zetora kad ne okrece kardan ne dize hidraulik pa je jos zaebanije od vladimirca za rad. Ali kad se navikne ide bez problemaJak je na kardanu, ali mu je mana jednostepeno kvačilo.
Vladimircov deda...isto ruska mašina.
Ovaj ima volan na sedistu,zajebalo vek.Sigurno ga nemci ostavili kad su se povlaci posle rata.
I jednostepeno kvacilo je stvar navike, i kod mene na zetoru je jednostepeno pa sam navikao radim sa njim bez problema kod zetora kad ne okrece kardan ne dize hidraulik pa je jos zaebanije od vladimirca za rad. Ali kad se navikne ide bez problema
Uffffffffffff ja sa tim hidraulikom nemogu da se naviknem nikad da ne radi hidraulika bez kardana to nemogu.. Ja sve spoim kuci zakacim kosacicu ubacim kardan operem ruke pa na njivu kad se sve umazes na njivi nije ti vise ni do cega...