VLADIMIREC T-25

Sasa P da prvo ga " uzjases" pa onda vozis, bez uvrede vlasnicima 533. A vladimirac ravan pod odvojen limarijom od kutije menjaca ubistvo za komfor + ukljucivanje izlaznog vretena na 533

Nisam vlasnik 533 nemam razlog za ljutnju a i ovo je samo razmena misljenja.
Covek iz mog sela koji radi mnogo hektara zemlje sve lakse poslove radi sa Vladimircom. Kad je seo kod mene na Zetora da ga proba nije mogao da veruje koliko je skladniji i sklesniji za rad.
Vladimirca nisam hteo da kupim bas zbog tog visokog polozaja sedenja nekako mi ne odgovara, u ostalom sve je stvar navike kako je ko navikao...

Nemogu vam objasniti izlazak iz IMT 539 moram nogu preko volana,Moj Vladimirec steta sto nema kabinu,mozda ce i da je dobije ali ne vidim potrebu jos uvek.. Na vladimirca ravno tu izmedju menjaca... Nemogu da poredim Vladimirca i 533 jer je mnogo bolji ali vlasnici 533 nece to da priznaju.. :ppozdrav:

Vladimirac je bar pola metra vislji na sedistu od 533,539 i kad prodjes sa njim kroz voce ostanes na grani,tako da i nije za voce. A sto se tice cene vladimirca kosta kao dizel motokultivator pa je sa te srane odlican za te pare.

konfora ima kolko hoces
attachment.php

• Like
Reagovanja: PKB
Bez uvrede vlasnicima 533 ali on naspram vladimirca izgleda kao žaba , ove godine u berbi kukuruza sam vukao jednoosvinku tehnostroj 4t i dubravu 3t sa povišenim stranicama u obe stane oko 75 meteri kukuruza uz nadvožnjak preko autoputa bez ikakvih problema , a 533 se mučio sa kikindom u koju je stajalo oko 40metera kukuruza jer je imala stvarno visoke stranice , uoranju smo obojica vukli alkara 16 coli na 2 kruga sam bio brži od 533 za pola kruga samo zato što nisam imao proklizavanja jer mi je traktor teži za 500kg od ferga i to mu jedna od najvećih prednosti plus raspored brzina

- - - - - - - - - -

Darko1973 : možeš i vladimirca da spustiš i da radi u voćnaku bez kakvih problema

Sto se kabine tice svaka mu cast,stare IMT kabine ne mogu da joj prismrde.Odvojena od menjaca,ravan pod,grejanje,jedino neskladno deluje u odnosu na ostatak traktora.
Ovaj moj rodja sto nije mogo da mu povata brzine hvali njegov motor i vucnu silu.Kaze da mu motor ima bas veliki hod klipova u odnosu na precnik i veliki obrtni moment,a jos vazdusar.Jedino zamera potrebu za bas velikim akumulatorom,kaze preko 100Ah.

A neko rece ako ti se odvali sediste na 533 u oranju, plug te zaora.... :haha:. Ma salu na stranu pored svih neudobnosti na 533 ili 539 koji sam skoro vozio kada sam vukao cisternu i usled malog testiranja traktora zaglavio sam u lokvi ili vecoj bari dolaze do izrazaja blatobrani. Traktor je bio u blatu skoro da mi je voda ulazila u obucu, ali najbolji deo pokusavanje da se izvucem odatle + kada sam izasao na asfalt pa 3 brza, a blato na sve strane. Mokar i blatnjav kako traktor tako i ja koji sam ga vozio.

@dulebdp hvala na odgovoru. Kod mene ima jedan u susednom selu to je jedini za koji ja znam,zato sam mislio da nije za voce cim ih nema puno,mada za te pare mislim da vredi.

Vojvodjanin vi ste u vojvodini navikli na te takve traktore pa zbog toga,meni licno deluje kao da je pala sa nebe na traktor i tako ostala.Naravno da to ne znaci da je losa,cak naprotiv.
I da ti kazem da ti dobar ovaj tridesetjednogodisnjak,izgleda sto stariji to bolji.

Ma sta mu fali za 1000 evrica koliko kosta vladimirac nema da se kupi ni jeda drugi traktor. Ima neki Nemac za koji ima delova u nekom muzeju u Nemackoj. Ima ko trazi za vladimirca i 2 hiljade evra samo ti stoje po 2 godine na oglasu. Ja sam se pokajao sto nisam kupio jednog cenio ga covek 800 evra dok sam se ja predomisljao on ga prodao jbg.

Kod mene dok nije dosao 820 Uvek je u tezim poslovima isla Rakovica a za njom odmah Vladimirec nikako 539 to se znalo kao dan... Jer Vladimirec mnogo vise tereta moze da povuce a za blato da ne govorimo nema sanse da nasedne.. Jedino sto ja nikada nisam orao sa njim pa neznam.. Na mom su veoma dotrajale zadnje gume i morace da se menjaju a i auspuh je izgoreo pri vrhu i onda je dobio malo modifikovan auspuh,nalik na Remus...:haha:

- - - - - - - - - -

@dulebdp hvala na odgovoru. Kod mene ima jedan u susednom selu to je jedini za koji ja znam,zato sam mislio da nije za voce cim ih nema puno,mada za te pare mislim da vredi.

Ma de Vladimirec samo za voce kod nas ih je puno selo a da ne govorim o domacinstvima koje imaju po 2 i plus veliki traktori.. Kod nas su veoma retki T40.. A Vladimirec moze itekako da obavlja sve poslove u polju nemora to biti vocnjak.. Evo moj posle setve psenice izdrljacio skoro 20 hektara sa cetvoro klilnom drljacom,sem neki ektar sto je uradio 820 jer je bio mrak i nisam hteo da se smrzavam na Vladimirca...

@Vojvodjanin nisi mu okretao zadnje felne da bude siri, Tvoj je prvi Vladimirac kog sam video a da zadnje felne nisu okretane. Mozda to kod vas u ravnici ne praktikuju ovde je na svakom...

Ma sta mu fali za 1000 evrica koliko kosta vladimirac nema da se kupi ni jeda drugi traktor. Ima neki Nemac za koji ima delova u nekom muzeju u Nemackoj. Ima ko trazi za vladimirca i 2 hiljade evra samo ti stoje po 2 godine na oglasu. Ja sam se pokajao sto nisam kupio jednog cenio ga covek 800 evra dok sam se ja predomisljao on ga prodao jbg.
Sto se cene tice idu i ti od 2000e.Moj kolega je mozda pre 2 meseca stavio na oglas za 2100e i ubrzo ga prodao po nesto nizoj ceni.Traktor je bio bukvalno perfektan,sa odlicnim gumama i valjda 90 godiste.

Sto se cene tice idu i ti od 2000e.Moj kolega je mozda pre 2 meseca stavio na oglas za 2100e i ubrzo ga prodao po nesto nizoj ceni.Traktor je bio bukvalno perfektan,sa odlicnim gumama i valjda 90 godiste.

Gledam ove na polovnim automobilima jedni te isti vladimirci se vec godinu dana vrte u krug.
Sto se tice cene u toj cenovnoj klasi ima samo neki krs od fergusona ili neki svaba od 60 godina.

Nazad
Vrh