Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slazem se sa vama za prednosti koje ste naveli, imao sam prilike da vozim oba pomenuta traktora i 533 je daleko zgodniji za rad od Vladimirca,. Ovaj Vladimirac sto sam ga ja vozio imao je jednu rucicu menjaca. Bez ljutnje vlasnici Vladimirca![]()
Bez uvrede vlasnicima 533 ali on naspram vladimirca izgleda kao žaba , ove godine u berbi kukuruza sam vukao jednoosvinku tehnostroj 4t i dubravu 3t sa povišenim stranicama u obe stane oko 75 meteri kukuruza uz nadvožnjak preko autoputa bez ikakvih problema , a 533 se mučio sa kikindom u koju je stajalo oko 40metera kukuruza jer je imala stvarno visoke stranice , uoranju smo obojica vukli alkara 16 coli na 2 kruga sam bio brži od 533 za pola kruga samo zato što nisam imao proklizavanja jer mi je traktor teži za 500kg od ferga i to mu jedna od najvećih prednosti plus raspored brzina
Što se tiče potezne moći, ja sam letos vukao punu Zmajovku žita i praznu Kikinđanku za njom. Sama Zmajovka je oko dve tone, a odvaga kaže sedamdeset meteri žita. Prazna Kikinđanka teži jednu tonu. Inače Zmajovka je sa širokim gumama, balonkama što je otežavajuća okolnost na asfaltnom putu.
http://www.polovniautomobili.com/oglas2736937/vladimirac_t_25/
Jel se zajbao u upisu za godiste ili ima ovih modela tih godista?
Takav Vladimirec ima kod mene u selu ali samo jedan,mnogo je slabiji od mog,jednom sam naisao na takvog veoma povoljno oko 500e ali odustao sam...
Krle sve sto si napisao izvodljivo je u ravnici. Kad bi ti sa njim iste te prikolice izvukao uz nagib od 12% duzine 1km a kako bi tek te iste prikolice spustio niz nagib od 12%? ima i vecih nagiba!
Mi ovde pretezno vucemo jednoosovinke.
Kad sam kupovao traktor fergusona sam izbacio kao mogucu opciju jer je precenjen naspram svojih radnih mogucnosti. Naspram mojim plateznim mogucnostima u tom cenovnom rangu uzi izbor je pao na Zetora2511 i Vladimirca. Kad sam isao da pogledam Zetora video da gledam prvi traktor koji kupujem od domacina a ne od svercera kupio sam ga, da nisam Vladimirac bi bio sledeca opcija.
Ma u ekstremnim brdima nema sta da trazi zmajevka kao i bilo koja dvo osovinka,ma koliko jak bio traktor... Ja nasao povoljno dva tega za Vladimirca i kupio ih za 20 evra.. Neznam dal da ih namontiram i ostavim tako jer bi smetalo trapu???? Ili da ih cuvam u rezervi pa kad zatreba nakacim???