Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slazem se sa vama za prednosti koje ste naveli, imao sam prilike da vozim oba pomenuta traktora i 533 je daleko zgodniji za rad od Vladimirca,. Ovaj Vladimirac sto sam ga ja vozio imao je jednu rucicu menjaca. Bez ljutnje vlasnici Vladimirca
Bez uvrede vlasnicima 533 ali on naspram vladimirca izgleda kao žaba , ove godine u berbi kukuruza sam vukao jednoosvinku tehnostroj 4t i dubravu 3t sa povišenim stranicama u obe stane oko 75 meteri kukuruza uz nadvožnjak preko autoputa bez ikakvih problema , a 533 se mučio sa kikindom u koju je stajalo oko 40metera kukuruza jer je imala stvarno visoke stranice , uoranju smo obojica vukli alkara 16 coli na 2 kruga sam bio brži od 533 za pola kruga samo zato što nisam imao proklizavanja jer mi je traktor teži za 500kg od ferga i to mu jedna od najvećih prednosti plus raspored brzina
Što se tiče potezne moći, ja sam letos vukao punu Zmajovku žita i praznu Kikinđanku za njom. Sama Zmajovka je oko dve tone, a odvaga kaže sedamdeset meteri žita. Prazna Kikinđanka teži jednu tonu. Inače Zmajovka je sa širokim gumama, balonkama što je otežavajuća okolnost na asfaltnom putu.
http://www.polovniautomobili.com/oglas2736937/vladimirac_t_25/
Jel se zajbao u upisu za godiste ili ima ovih modela tih godista?
Takav Vladimirec ima kod mene u selu ali samo jedan,mnogo je slabiji od mog,jednom sam naisao na takvog veoma povoljno oko 500e ali odustao sam...
Krle sve sto si napisao izvodljivo je u ravnici. Kad bi ti sa njim iste te prikolice izvukao uz nagib od 12% duzine 1km a kako bi tek te iste prikolice spustio niz nagib od 12%? ima i vecih nagiba!
Mi ovde pretezno vucemo jednoosovinke.
Kad sam kupovao traktor fergusona sam izbacio kao mogucu opciju jer je precenjen naspram svojih radnih mogucnosti. Naspram mojim plateznim mogucnostima u tom cenovnom rangu uzi izbor je pao na Zetora2511 i Vladimirca. Kad sam isao da pogledam Zetora video da gledam prvi traktor koji kupujem od domacina a ne od svercera kupio sam ga, da nisam Vladimirac bi bio sledeca opcija.
Ma u ekstremnim brdima nema sta da trazi zmajevka kao i bilo koja dvo osovinka,ma koliko jak bio traktor... Ja nasao povoljno dva tega za Vladimirca i kupio ih za 20 evra.. Neznam dal da ih namontiram i ostavim tako jer bi smetalo trapu???? Ili da ih cuvam u rezervi pa kad zatreba nakacim???