VLADIMIREC T-25

Meni je puno lakse sa dve rucice.. Zbog rikverca.. :ppozdrav:

- - - - - - - - - -

Imam jedno pitanje za vas zasto kada se remontuje kuciste volana na Vladimirca ono ipak ima lufta i prodje malo vremena ono isto kao da nisi remontovao?? Da se nije vreteno istrosilo koliko je onih mesinganih delova pojelo?? I ima li nekog drugog resenja za tu glavu upravljaca nervira me taj luft u volanu kada ubacujem prikolicu u rikverc pogotovo ako je dvo osovinka... Necu vise da kupujem onaj mesingani deo sa navojem kosta 50 evra a posle 2 meseca lufta koliko hoces!!! :udri: Ima li resenja??

Proveri spone

E pa evo i nekih slika sa remonta vlajka ove godine. Zamena zubcanika blokiraca, remont kocnica i razbusivanje i usadjivanje novih brezona.

photo0463n.jpg

Kolega, gde si nabavio brezone i šta si im rekao kako se to zove - brezoni za ____ ?
Moji su kljankavi, samo što ne poispadaju sa leve strane. Drži mi se levi pas-komad na pet brezona koje po nekoliko puta u toku dana pregledam i po potrebi dotežem.

Krlemrle Vec sam negde pisao glavni razlog popustanja tih brezona su ona dva stifta koja stoje dijagonalno na cizmi. Oni nose svo opterecenje i trpe torziju ili uvijanje. Kada oni ispadnu tada se opterecenje prenosi na brezone a to je kratkog veka. Brezoni su pravljeni u masinskoj radionici a mislim da ih covek nabavlja po auto otpadima i tada ih prepravlja po zelji. Ti brezoni su daleko kvalitetniji od svega sto se moze kupiti u prodavnicama. A uradio sam i nove stiftove.

- - - - - - - - - -

Sve spone sam nove stavio i glavu upravljaca remontovao ali to je kratkog veka bar kod mene...

Ne znam sta da ti kazem. Ja sam to kuciste davno otvarao jer je lezaj crkao. Taj lezaj nisam mogao nigde nabaviti a bio sam i tanak sa vremenom tako da sam isti samo preslozio u nadi da ce me sluziti da izbaliram nekih 50 ari pre kise. Od tada je proslo nekih 6-7 godina a lezaj i dalje funkcionise. Ubrzo posle kvara sam nabavio nov lezaj i sada stoji za rezervu.
Pokusaj da blokiras sponu i pogleraj da li je luft zaista samo na glavi upravljaca.

Luft je sto posto samo u glavi upravljaca kod mene je to vecita boljka... Neznam kako da resim...

kod mene na toj glavi upravljaca postoji sraf koji sluzi za stelovanje zazora. dali je luft isti kad su tockovi ravno ili kad su smotani skroz u jednu stranu.

Kod mene ne postoji taj sraf,luf te je isti bez obzira na koji stranu smotam...

Ja taj luft sredim kupovinom one mesingane caure ali to je kratkog veka,ni sam neznam koliko ih je moj deda promenio a sada i ja ali to kratko traje luft se vrati i dosadillo nam je da to menjamo naucili smo ovako pa vozimo.. Ali rekoh ide zima nema se toliko posla pa bi voleo da to sredim.. Unapred hvala.. :ppozdrav:

Ma i to sam razmisljao ali ne radim toliko sa njim pa ne vidim potrebu.. Slomio sam kuku na njega da li da je zavarim?? To jest zavaricu je dok ne nadjem drugu.. Ima li ko mozda kuku ili zna ko ima za prodaju???? Unapred hvala...

Pozdrav forumasi,hoću da kupim vladimirca pa ako neko moze da mi pomogne.Molim vas samo da je vlasnik u pitanju,nemam para za nakupce.Hvala.

Prodaje moj prijatelj tj burazerov tast iz Ravnog sela vladimirca sa dva menjača rađena puna generalna pre 3 god.ako te interesuje javi mi na pp pa ću ti poslati slike

vladimirac je mali traktor saq velikim srcem imao sam priliku da ga vozim za sumu je odlicaqn @dulebdp mozes slike tog traktora na pp

Ljudi dal je moguce po prvi put sam juce video vladimirca 87 za 4 brzine dal je to moguce ili nije isao sam gledao da ga kupim perfektan bez i jedne mane za male pare al me je to malo usprorilo kad sam video da ima samo 4 brzine dal je to moguce ?????

Nazad
Vrh