Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sasa P sto se tice snage 533 traktora vladimirac je u prednosti jer ima blokadu diferencijala, a 533 ne. A vec 539 realno posmatrano ima motor 3 cilindra, 8 ks je jaci od vlajka, ali sto se tezine tice slicni su, mozda je ferguson nekih 50-100 kg laksi.
Ljudi, dal' je mnogo 2000 evrova za super utegnutog Vlajka s OK gumama, bez kabine i dve rucice menjaca? Sta mislite...
Ljudi, dal' je mnogo 2000 evrova za super utegnutog Vlajka s OK gumama, bez kabine i dve rucice menjaca? Sta mislite...
ja sliku imam. Ajde da probam jos jednom da je postavim. A Vi mi javite dali je vidite.![]()
Krle sad si me pokolebao jer sam suzio izbor na par traktora bez kabine, do duse jedan torpedo ima rolbar...a najizgledniji mi je bio t40 bez kabine jbga.