fiat615
Član
Ma ima svakakvi ljudi ovaj se nerazumije neko ga je zeznuo u zamjeni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav svima! Ja sam nov na ovom forumu pa da se i ja javim. Imam vladimirca 78 godiste i prvi sam vlasnik. Do sada nisam imao nikakve probleme u radu, medjutim zimus sam ostao bez hidraulika i iskrivio sam felnu zadnjeg levog tocka. Zastoje kod hidraulike imao sam na raskrscu ispod rucice hidraulika i to sam uvek lako otklanjao. Medjutim sada je u pitanju veci kvar i sumnjam da je u pitanju pumpa. Ukoliko neko od clanova ima iskustva i znanja vezano za rad ovog traktora, zamolio bih ga da mi svoje iskustvo prenese. A sto se tice zadnje felne, da li postoji mogucnost bazdarenja da ne bi pravila osmice u hodu ili ukoliko bi neko imao visak i da mi proda jednu.
Unapred sam zahvalan i pozdrav iz Kursumlije!
Pozdrav svima! Danas som rasklopili vladimirca i otisla nam je spojnicka osovina. Dal i bi neko mogao da mi napise gde mogu u Novom Sadu da nabavim delove?
zadnje vreme vlatko T-25 počeo preterano da troši ulje.od ujutro do uveče više od 2 litra proguta ,,,,,može li biti uzrok povećanog belog dima.....hvala savetima
evo mog vladimirca
---------- Poruka napisana u 23:06 ---------- Prethodna poruka je at 22:57 ----------
evo jos jedne
---------- Poruka napisana u 23:15 ---------- Prethodna poruka je at 23:06 ----------
---------- Poruka napisana u 23:21 ---------- Prethodna poruka je at 23:15 ----------