agrobiznismen
Novajlija
kad se skida glava na vladimircu da se promene dihtung,jel treba da se radi masinska obrada glave
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kad se skida glava na vladimircu da se promene dihtung,jel treba da se radi masinska obrada glave
Ajd neku pametnu da čujem, koje ulje za motor kod vladimirca se pokazalo najbolje (cena nije presudna) i kolko litara ide u motor ? Hvala unapred
Ajd neku pametnu da čujem, koje ulje za motor kod vladimirca se pokazalo najbolje (cena nije presudna) i kolko litara ide u motor ? Hvala unapred
Imas i jeftiniju varijantu koju ja koristim FAM Krusevac sae 30. Mogu reci da sam zadovoljan sa ovim uljem ali uzmi u obzir da ja ulje u motoru menjam 2xgodisnje zbog dosta radnih sati koje napravim. Evo ti njihov sajt : http://www.fam.co.rs/
A sto se kolicine ulja tice kod mene u karter staje 5-6 l jer mi je ulubljen sa donje strane. Kao sto rece Vojvodjanin trebalo bi da stane oko 7 l, a ako nisi siguran dok budes sipao ulje prati stanje na meracu, pre merenja napravi pauzu 3 min dok se ulje spusti u karter da bi imao uvid u pravo stanje. Svo ulje koje kupis a pretekne ti iskoristi ces drugi put tako da nista nije baceno.
Pa dobro to je ok za swakog vazdusara .Sta sipas od goriva u vladeka sad preko zime ?