VLADIMIREC T-25

Pa jel zna neko cene sa sajma 2031 i 2032 ali nije ni to vise taj kvalitet ,i neznam kratak je mnogo koliko mi se cini odmah se sa tim gubi na snazi kratak a uzan nije dobra kombinacija.

U Novom Sadu se ne secam da su cak i bili prosle god. Znas li mozda ko je njihov zastupnik u srbiji.

Neznam procito sam agrozoric iz Sremske Kamenice za SrbijuTo sam procito na google pretrazivacu,koliko je to tacno neznam .

---------- Poruka napisana u 11:23 ---------- Prethodna poruka je at 11:15 ----------

Mozda moze i preko agropanonke.

---------- Poruka napisana u 11:39 ---------- Prethodna poruka je at 11:23 ----------

Mozda je ovo bolja solucija !!!!! Kako ti se cini ?? http://images2.polovniautomobili.com/user-images/classifieds/173/1738750/9129042ad071-640x480.jpg

---------- Poruka napisana u 11:41 ---------- Prethodna poruka je at 11:39 ----------

Ali naravno za sve treba ::novac::::novac::::novac:::osmeh: a sve je papreno !

Neznam procito sam agrozoric iz Sremske Kamenice za SrbijuTo sam procito na google pretrazivacu,koliko je to tacno neznam .

---------- Poruka napisana u 11:23 ---------- Prethodna poruka je at 11:15 ----------

Mozda moze i preko agropanonke.

---------- Poruka napisana u 11:39 ---------- Prethodna poruka je at 11:23 ----------

Mozda je ovo bolja solucija !!!!! Kako ti se cini ?? http://images2.polovniautomobili.com/user-images/classifieds/173/1738750/9129042ad071-640x480.jpg

---------- Poruka napisana u 11:41 ---------- Prethodna poruka je at 11:39 ----------

Ali naravno za sve treba ::novac::::novac::::novac:::osmeh: a sve je papreno !

Pronasao sam na yt dosta snimaka o njemu. Za neke manje poslove je sasvim ok.

---------- Poruka napisana 07-02-12 u 21:37 ---------- Prethodna poruka je 04-02-12 at 15:15 ----------

evo nekih slika sa danasnjeg rasciscavanja snega. Nisam imao dasku za sneg pa sam malo improvizovao, ali posao je uspesno zavrsen.

photo0121r.jpg

photo0119j.jpg

photo0120l.jpg

Pa nije neko resenje po mom misljenju sta kad se napuni taj prostor moras da izlopatas ili ?

I sto ste mi uklonili predhodne postove jeli ???????????:sta::p{:spavam::cool:?????????

---------- Poruka napisana u 17:57 ---------- Prethodna poruka je at 17:54 ----------

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

zanimljiva ideja, ali zaista problem se javlja kada se sanduk napuni, a ne postoji hidro toplink.

Ma nije to nikakav problem i ne treba mu hidro toplink

Sanduk ima ram i šarke a i bravu da zabravi posle kipanja ,može to i da radi bez hidraulike

kada kipa podigne i otključa kada hoće da zabravi samo pođe napred i spusti -prosto bez hidraulike čista mehanika

Isti sistem kao kada se kipa kašika na utovarivaču za đubre povučeš ručku i ona odbravi kašiku i podigneš u vis i sneg sam ispadne, kada spustiš na zemlju sanduk se sam zabravi i teraj dalje.

Sto ne cistis sa t 40 ako me oci nevaraju on zatrpan snegom iza kosa :)

Zbog akumulatora jesenas mi je stradao jedan od 96 Ah a drugi koji je sada na vladimircu koristio sam za paljenje t40 jer palim na 24v tako da su mi za to potrebna oba akumulatora. Sve poslove sa t40 sam zavrsio do proleca tako da mi sada nije potreban novi akumulator a na prolece kupujem.

Taman ce da pojeftine akumulatori do proleca :) Svaka cast, Vladika lepo izgleda i lepo se hvata u kostac sa minusom.

Masine su to komsija pali na neki malecki akomulator od 56 a ali je u garazi vladimirac motor nije radjen samo pumpa i dizne skoro uradio pali extra ,a imo je problema nisu mu bili ulozci original i u pumpi ispralo se ono ulje i neznam sta mu je otislo u pumpi i do tad jedva i na slepanje dok nije jedan tu majstor resio .A zamalo da ga pametnjakovici prevare da radi generalnu .

Vladimirac ima nekih 7500 rh po mojoj proceni. na satu trenutno je 5090 rh a sajla nije bila u f-ji nekih 5-6 godina. Koliko je radio govori podatak da su mu lomljene obe zadnje cizme koje nose bocne reduktore i obe poluge koje nose prikjucke. menjac prvi put otvaran posle 30 god zbog polomljenog zubcanika blokiraca, a ostali zupcanici kao iz fabrike. Znam da ovo sto sam rekao zvuci kao neverovatno ali ovakvi traktori se vise ne prave.

Nazad
Vrh