VLADIMIREC T-25

Ove godine kod nas je retko gde mogla 1 redovna uglavnim II radna i par godina unazad stim da mi kukuruz sejemo na 20-22 cm i bude oko 8.5-10 tona klipa na kj, evo danas malo prepravljao španere na vlatku bili su X sistem pa mi kardan nekad češe o lance pa sam sad prepravio na standardni sistem

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us Robert ima sip tornado, on se lakše vuče od zmaja

Kakav je vladimirac za berac sto se tice izlaznog vretena, da li se muci dok ga pokrene?

Pozdrav,nov sam na forumu .Zanima me koliko kosta generalna za vladimirca t25-ice recimo da se vraca na standard da bude najgora varijanta.I nek bude za najaci od 35ks I znaci definitivno je bolji stariji tip sa dve rucice menjaca u odnosu na noviji sa jednom ???

PKB Sto se delova tice i cene obrati se clanu Milos T25, jer on ce ti dati najprecizniju informaciju. U kom smislu je bolji tip manjaca sa dve rucice?

pozdrav za sve forumase.
nov sam ovde a i sa traktorom.naime pre koju nedelju uzeli smo vladeka,pa se polako upoznajemo sa njim,jer dosad smo imali uglavnom domace masine.
zahvaljujuci vasim iskustvima ugradio sam mu kompresor,doterao jos koju sitnicu,jer je uglavnom to nova masina sa 300 sati,ali ga vlasnik nije pazio i mazio tako da je dosta zapusten.
trebao bi mi pomoc oko nabavke stakla za vrata od kabine,ako bi mogao telefon od nekog ko to prodaje,ili ako neko ima da proda i koliko kosta,i plastika za signalizaciju-jedna ili dva komada(za rezervu)
hvala unapred

Pozdrav za novog člana i vlasnika Vladimirca.

Što se tiče stakala evo broj.063 7796/054 - Goran.Čovek je iz Pančeva,ali mislim da šalje brzom poštom.Ja sam kupovao kod njega.A plastike za signalizaciju može naći i u prodavnicama auto opreme.

Aca imaš temu traktorska stakla pa pogledaj ima još brojeva telefona od prodavaca traktorskih stakala, možda možeš i naći nešto bliže.

ACA ubaci koju sliku vladeka da ga vidimo, inače ovaj iz Pančeva je dostapovoljan sa staklima ja sam uzimao od njega za vratai bočno izašlo me 50€

zvao sam Gorana iz Panceva,covek ima staklo i to veoma povoljno,samo moracu sutra opet pozvati da se dogovorimo tacno koje treba.kad budem pazario javicu kako sam prosao.sto se tice slika pokusacu da postavim samo da se snadjem kako :sta:

---------- Poruka napisana u 23:49 ---------- Prethodna poruka je at 23:26 ----------

f18df2171631958.jpg
[/URL] [/IMG]
ecb032171631959.jpg
[/URL] [/IMG]
55f1f0171631955.jpg
[/URL] [/IMG]
snasao se nekako.
evo,malo se radilo,za pocetak je po prvi put okupan,stavljen kompresor i boca,cale malo doterivao krov jer ga je prethodni vlasnik naslonio na drvo pa je ulubljen i slomljeno je staklo na vratima.inace ima 323 sati,gume fabricke jos uvek ko nove,osim sto je vukao malu prikolicu nista drugo nije radio.zadnjih 12 god. samo je paljen.

aca1974
Traktor odlicno izgleda. Cestitam na kupovini. Koliko te je kostao i kakvi su utisci, da li si radio nesto sa njime?

ovako,pogon sam uzeo sa radilice jer je fabricki vec imao jos jednu remenicu,i ide preko spanera za zatezanje kaisa pa moze da se i iskljuci ako se ne koristi.kompresor neznam od cega je,uze sam ga na limundu.
jos uvek nista nisam radio sa njim osim sto sam ga dovezao do sebe,a i skoro necu jer nas je zavejao sneg pa ce sacekati prolece.inace veoma retko se i koristi,jedino kad odemo do selo pa mozda dovezemo tri kubika drva na maloj prikolici,ne oremo zemlju,nekada smo sadili krompir za sebe al sada to radimo ovde u placu kod kuce,tako da sve u svemu godisnje sa traktorom napravimo nekih 30-50 sati a mozda ni toliko.
sto se tice utisaka malo mi je cudan jer sam navikao na klasicne nase traktore koji smo pre njega imali,ali mi je i zanimljiv.
mislim da ce za nase potrebe biti sasvim o.k.
932a90171716714.jpg
[/URL] [/IMG]
66efcf171716812.jpg
[/URL] [/IMG]
evo i slike nosaca kompresora sa spanerom i kais za pogon.trenutno je veci kais na njemu,trebam naci original i probati kako ce se ponasati.

mazanje je na buckanje,ima ona cev sa cepom plasticnim sto se vidi na slici i tu se dolivalo ulje,bila je podugacka i smetala mi je za usisni filter pa sam je skratio.nisam jos uvek isprobao funkcionalnost jer mi hvali kais,ovaj je veliki,a i bas je zahladnelo pa mi se sada i ne cacka.morace malo da saceka porast temperature da bi kompletirao ceo sistem.narucio sam i staklo za vrata kabine.cena 1400 din kod Gorana u pancevu.za plastike signalizacije ako nebudem nasao original njegovu(trazi mi covek iz bugarske 600din komad) uzecu na pijaci za 549 novi tip(2 kom. 350din) i namestiti umesto ovih.
66f14b171735368.jpg
[/URL] [/IMG]
7a871e171735373.jpg
[/URL] [/IMG]
ovo jesada vec bivsi 549.

Nazad
Vrh