VLADIMIREC T-25

Juce sam u susednom selu gledo jednog vlatka 89 godiste sa kabinom ne izgleda lose vlasnik ima 2 h zemlje sada kupio 539 pa ga zato prodaje.Rece mi da hoce da izbaci iz brzine pri opterecenju i kao treba nastelovati kvacilo mnogo nisko hvata.Nismo ga palili
jer mi je pomenuo cenu 2000 e sto mi se ucinilo mnogo.Dali je veliki kvar sto ispada iz brzine.

Neso ,moze da bude a nemora,uglavnom i da radis ceo menjac nije neka greda,mislim da on ima 8 ili devet zupcanika,i odprilike je cena za njih 15-25 evra po komadu,uglavnom moj tije predlog da mu spustis cenu za 250e i to ce ti biti dovoljno da to sredis ako suu pitanju samo zupcanici,

Moguce da se samo pomerio ceo snop na osovini jer se to desava. Trebalo bi u tom slucaju doteci matice sa strane.

Drustvo interesuje me dali ima velike razlike izmedju vlatka sa jednim i sa dva menjaca.U ponudi ima puno traktora sa dva menjaca za mnogo manj para.

Najverovatnije je bravica menjača,a to je ništa za popravku.Imaš napred u temi detaljno opisano.Spusti malo cenu (ako možeš) i kupuj.Ovaj tvoj će se kajati, što Vlatka menja sa 539.

Trazio on1500 e za njega pa je ovih dana razoravo detelinu i vidim da ja vlatko blatnjav ferdja valjda nije mogo pa zato podigo cenu .mada reko mi da cemo da se dogovorimo kao spustice cenu on ne zuri ja ne zurim ionako 15 tog idem na vasar u S.Palanku pa mozda tamo ispadne nesto.

Neso ,moze da bude a nemora,uglavnom i da radis ceo menjac nije neka greda,mislim da on ima 8 ili devet zupcanika,i odprilike je cena za njih 15-25 evra po komadu,uglavnom moj tije predlog da mu spustis cenu za 250e i to ce ti biti dovoljno da to sredis ako suu pitanju samo zupcanici,
Neslazem se ta je ta cena zupocanika!!! Kupiti traktor sa takvim simpoomima je jako nezahvalno davati ocene oko kostanja remonta menjaca!!! Remont menjaca bar sto se delova tice moze kostati od 0 eura do 800 pa i vise eura!!! Kazem iskljucivo iz iskustva nepricam napamet. Oprezno pri kupovini!

---------- Poruka napisana u 13:31 ---------- Prethodna poruka je at 13:29 ----------

Najverovatnije je bravica menjača,a to je ništa za popravku.Imaš napred u temi detaljno opisano.Spusti malo cenu (ako možeš) i kupuj.Ovaj tvoj će se kajati, što Vlatka menja sa 539.
Tako je najpre moza biti Bravica ali nemora da znaci da je ona a i ako jeste da je samo ona u pitanju...Kad se otvori menjac pitanje je sta ce i u kakvom stanju zateci u nutra...

---------- Poruka napisana u 13:34 ---------- Prethodna poruka je at 13:31 ----------

Drustvo interesuje me dali ima velike razlike izmedju vlatka sa jednim i sa dva menjaca.U ponudi ima puno traktora sa dva menjaca za mnogo manj para.
Sa dva menjaca je dosta prakticniji za upotrebu...Menjaci su isti...Ako ima neki povoljno sa dva menjaca nebitno koliko je star moze i havarisan javi na p.p trba meni tako nesto da je od sto manje novca...

Tako je druze cene bar malo kvalitetnih zupcanika su 35 do 70 eura zavisi koji zupcanik i koje proizvodjac...

Nesa sto se vlatka tice mozes da vuces berac bez problema ja radim sa kombinacijom T-25 i Sip Tornado-35 samo treba paziti da se berac ne zagusi,inace ima dosta brz kardan i trosi ko upaljac:ppozdrav:

Ja sam čoveku iz pančeva odneo zadnji prozor u Žabalj na vašar, a on mi vratio na Temerinskom vašaru (7 dana) zastakljeno.Staklo,keder i ruke 3000 dinara.

posalji mi broj jer ne znam ko je proizvodio kabine a svi me to pitaju
evo broj 063/287919

---------- Poruka napisana 12-01-12 u 17:37 ---------- Prethodna poruka je 10-01-12 at 21:28 ----------

5plavb.jpg
Evo kao izgleda namontirano sedište nisam stigao da ga tapaciram ali i to ću uskoro odraditi

ja zmaja vučem u II radnoj,u 1 voj nema šanse,,jako brz...meni treba u II radnoj blizu 4 sati za kj.. ,..i to pun gas ,,,potrošnja 7,5 litara proguta ..možda kod mene nešto nije u redu,,,,

Nazad
Vrh