tokio
Banned
Mozes druze, ja sam vukao sa mojim bivsim Vlatkom.Pozdrav svima.Upotrazi sam da kupim vlatka pa me interesuje dali sa njim mogu da vucem berac zmaj 214.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozes druze, ja sam vukao sa mojim bivsim Vlatkom.Pozdrav svima.Upotrazi sam da kupim vlatka pa me interesuje dali sa njim mogu da vucem berac zmaj 214.
Neslazem se ta je ta cena zupocanika!!! Kupiti traktor sa takvim simpoomima je jako nezahvalno davati ocene oko kostanja remonta menjaca!!! Remont menjaca bar sto se delova tice moze kostati od 0 eura do 800 pa i vise eura!!! Kazem iskljucivo iz iskustva nepricam napamet. Oprezno pri kupovini!Neso ,moze da bude a nemora,uglavnom i da radis ceo menjac nije neka greda,mislim da on ima 8 ili devet zupcanika,i odprilike je cena za njih 15-25 evra po komadu,uglavnom moj tije predlog da mu spustis cenu za 250e i to ce ti biti dovoljno da to sredis ako suu pitanju samo zupcanici,
Tako je najpre moza biti Bravica ali nemora da znaci da je ona a i ako jeste da je samo ona u pitanju...Kad se otvori menjac pitanje je sta ce i u kakvom stanju zateci u nutra...Najverovatnije je bravica menjača,a to je ništa za popravku.Imaš napred u temi detaljno opisano.Spusti malo cenu (ako možeš) i kupuj.Ovaj tvoj će se kajati, što Vlatka menja sa 539.
Sa dva menjaca je dosta prakticniji za upotrebu...Menjaci su isti...Ako ima neki povoljno sa dva menjaca nebitno koliko je star moze i havarisan javi na p.p trba meni tako nesto da je od sto manje novca...Drustvo interesuje me dali ima velike razlike izmedju vlatka sa jednim i sa dva menjaca.U ponudi ima puno traktora sa dva menjaca za mnogo manj para.
posalji mi broj jer ne znam ko je proizvodio kabine a svi me to pitajustakla možeš naći na najlonu u N. Sadu ,donosi čovek iz Pančeva po porudzbi ako si zainteresovan mogu ti dati njegov broj ja sam uzimao za svog vlatka i nije bilo nešto puno skupo
evo broj 063/287919posalji mi broj jer ne znam ko je proizvodio kabine a svi me to pitaju
Obicno teram u sporim brzinama najcesce 1 spora(ne onaj najspori)ili 1 brza ako je losiji kukuruz.Za 2 sata oberem 1 kj ima kad netreba ni punih 2 satakanalas robert u kojoj brzinu teraš T-25 kad bereš