VLADIMIREC T-25

Vladimirac u fabrici aluminija u Volgodradu

volgogrplant006-32.jpg

I pitanje za sve clanove: Gde mogu nabaviti polovne delove za Vlajka najpovoljnije?
Moj iskreni savet ti je da kupujes nove delove kod rusa u ns jer su u nekim slucajevima jeftiniji od polovnih (primer zupcanika prve brzine gde su mi za polovan trazili 30e dobar a 40e nov a ja za 25e kupio potpuno nov, zapakovan u trgovacki papir i zaliven u onu staru rusku mast) i mozes i sa njima da se cenkas, dok ovi koji prodaju polovne delove su teski za cenkanje i njihovo je najbolje, cast izuzetcima. A od svih koji prodaju polovne delove za Vladimirca jedino mi je u dobrom secanju ostao covek iz Ledinaca, kome se vec izgubio i trag a nisam ga video 10 godina.

Drug kupio motor od vladimirca, hoce da pravi agregat za navodnjavanje
Pun pogodak. Mala potrosnja a sasvim dovoljno snage.

Taj covek iz Ledinaca je moj kucni prijatelj sa njim sam u jako dobrim odnosima od 1995 godine kada sam poceo sa servisiranjem ruskih traktora ( pretezno Vladimirec i T40) On se pre par godina razboleo jako jer je imao visok secer. Trenutno njegovo stanje je jako lose jer amputirane su mu obe noge i u starackom domu zivi...Vise se nebavi servisiranjem i prodaom polovnih delova...

A kome je ostavio one silne delove? Da li neko to prodaje? Znam da je imao suprugu i cerku, ako se dobro secam, ali mislim da su one tada bile u Banatu a kod njega je radio neki Rumun.

Nisam pristalica tih "novih" delova sa najlon pijace od Ukrainaca to je cista mala privreda veruj te mi ljudi u ovom sam poslu 17 godina. Posle 2000 godine 90% "novih" delova bar sto se tice Vladimirca je mala privreda! A onih 10% eventualno ako je neki deo ostao iz "srecnih vramena" u magacinu... Uvek sam bio za to staviti polovan orginalan deo jos ako je neostecen to je odlicno.Ako hoces nov orginalan deo moras bas u Rusiji kupiti. Ja naprimer kada mi treba neki nov orginalni deo imam drugara koji mi donese kada mi nesto zatreba (Klipovi karike hilzne glave...) iz rusije jer svakih 2 meseca dolazi.Ljudi nedozvolite da vas ulicni preprodavci delova male privrede varaju! Ti delovi se proizvode u Madjarskoj,Ukraini,Poljskoj pa cak neke stvari i u Kini... Kako moze recimo zupcanik od prve brzine u Rusiji da kosta 65 eura a da na najlon pijaci kosta 30 i jos ti kaze da je orginal to je cist primer kako ovaj nas narod bude prevaren na tim najlon ili vec kakvim pijacama.Ovo sto vam kazem nepricam na pamet vec zivu istinu jer u ovom sam poslu ceo svoj zivot. Ljudi nedozvolite da vas ulicni prodavci varaju i da kazu da su to orginal delovi to nema nikakve veze sa orginalom to je cista prevara!!! Drzite se polovnog dobrog orginalnog dela ili ako imate nekog neka vam novo donese bas iz Rusije. Ako nekog zanima tacna adresa u Rusiji gde da se javi neka se meni javi na p.p i dacu tacnu adresu orginalnih delova u Rusiji. Nadam se da ste razumeli moje izlaganje. Cesto "jeftin" deo ume kasnije da napravi mnogo vecu stetu nego odmah u startu kupiti orginalan deo pa zasto ne i polovan duze ce sluziti bar 10 puta nego taj "nov" mala privreda.Hvala.

zna li neko ko je proizvodio kabine za vladimirca onakve kao kod člana reggacci i gde se mogu naći stakla za nju?

stakla možeš naći na najlonu u N. Sadu ,donosi čovek iz Pančeva po porudzbi ako si zainteresovan mogu ti dati njegov broj ja sam uzimao za svog vlatka i nije bilo nešto puno skupo

Tako je i ja sam uzimao od onog "Tumba staklo" iz Panceva prilicno je povoljan za ravna stakla a za ona ispupcena kaljena bogami nije ni malo jeftin...

Milose neznam da li sam te vec pitao ali da ponovim,ima li vladimirec original kompresor ako ima da li ga imas ili mozes nabaviti i ako nema da li imas kompresor od t40

Milos T25;427201Kako moze recimo zupcanik od prve brzine u Rusiji da kosta 65 eura a da na najlon pijaci kosta 30 i jos ti kaze da je orginal to je cist primer kako ovaj nas narod bude prevaren na tim najlon ili vec kakvim pijacama.[/QUOTE je napisao(la):
Zao mi je sto sam prodao traktor a nisam slikao kada sam menjao. Zupcanik je bio iz starih zaliha, verovao ili ne i proveo sam dosta vremena pokusavajuci da ga ocistim, ali nisam uspeo i na kraju sam ga i namontirao takvog. A vecina originalnih delovi iz Rusije treba da stize umotana u masni trgovacki papir i dobro namazana tovat mascu. Davno je bilo kada smo kupili novog Vladimirca, ali se secam tih vremena kada se kupovalo od Inter servisa.

@reggacci Koliko znam Vladimirac je imao fabricki kompresor.

Vladimirec nema orginalni kompresor ali oni novi 2048 i njemu slicni imaju kompresore i kod njih se montira kompresor pre bos pumpe. Cuo sam da se taj kompresor na Vlatka moze montirati sa nekim malim prepravkama oko cevi za gorivo...:ppozdrav:

---------- Poruka napisana u 09:33 ---------- Prethodna poruka je at 09:12 ----------

Zao mi je sto sam prodao traktor a nisam slikao kada sam menjao. Zupcanik je bio iz starih zaliha, verovao ili ne i proveo sam dosta vremena pokusavajuci da ga ocistim, ali nisam uspeo i na kraju sam ga i namontirao takvog. A vecina originalnih delovi iz Rusije treba da stize umotana u masni trgovacki papir i dobro namazana tovat mascu. Davno je bilo kada smo kupili novog Vladimirca, ali se secam tih vremena kada se kupovalo od Inter servisa.

@reggacci Koliko znam Vladimirac je imao fabricki kompresor.
Vise tih zaliha nema sto je bilodo pre desetak godina po magacinima pa si mogao kupiti jako povoljno orginalan deo...Sada je bar sto se tice pijace skoro sve mala privreda i koliko god delovalo jeftino veruj te mi nevredi ni toliko! I onda kasnije pravi lancane probleme ....

Pozdrav svima.Upotrazi sam da kupim vlatka pa me interesuje dali sa njim mogu da vucem berac zmaj 214.

Druže vladimirac ima samo jednu lamelu tako da kada voziš i staneš odmah staje sa radom i priključeni uređaj, odgovoriće neko iskusniji a što se tiče snage može

Nazad
Vrh