Kabine za Vladimirca 300-450,500 eura...zavisi od stanjaKoliko su kabine sa grejanjem originalne za ovaj traktor, naravno u nekom pristojnom stanju. I pitanje za sve clanove: Gde mogu nabaviti polovne delove za Vlajka najpovoljnije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kabine za Vladimirca 300-450,500 eura...zavisi od stanjaKoliko su kabine sa grejanjem originalne za ovaj traktor, naravno u nekom pristojnom stanju. I pitanje za sve clanove: Gde mogu nabaviti polovne delove za Vlajka najpovoljnije?
Moj iskreni savet ti je da kupujes nove delove kod rusa u ns jer su u nekim slucajevima jeftiniji od polovnih (primer zupcanika prve brzine gde su mi za polovan trazili 30e dobar a 40e nov a ja za 25e kupio potpuno nov, zapakovan u trgovacki papir i zaliven u onu staru rusku mast) i mozes i sa njima da se cenkas, dok ovi koji prodaju polovne delove su teski za cenkanje i njihovo je najbolje, cast izuzetcima. A od svih koji prodaju polovne delove za Vladimirca jedino mi je u dobrom secanju ostao covek iz Ledinaca, kome se vec izgubio i trag a nisam ga video 10 godina.I pitanje za sve clanove: Gde mogu nabaviti polovne delove za Vlajka najpovoljnije?
Pun pogodak. Mala potrosnja a sasvim dovoljno snage.Drug kupio motor od vladimirca, hoce da pravi agregat za navodnjavanje
Milos T25;427201Kako moze recimo zupcanik od prve brzine u Rusiji da kosta 65 eura a da na najlon pijaci kosta 30 i jos ti kaze da je orginal to je cist primer kako ovaj nas narod bude prevaren na tim najlon ili vec kakvim pijacama.[/QUOTE je napisao(la):Zao mi je sto sam prodao traktor a nisam slikao kada sam menjao. Zupcanik je bio iz starih zaliha, verovao ili ne i proveo sam dosta vremena pokusavajuci da ga ocistim, ali nisam uspeo i na kraju sam ga i namontirao takvog. A vecina originalnih delovi iz Rusije treba da stize umotana u masni trgovacki papir i dobro namazana tovat mascu. Davno je bilo kada smo kupili novog Vladimirca, ali se secam tih vremena kada se kupovalo od Inter servisa.
@reggacci Koliko znam Vladimirac je imao fabricki kompresor.
Vise tih zaliha nema sto je bilodo pre desetak godina po magacinima pa si mogao kupiti jako povoljno orginalan deo...Sada je bar sto se tice pijace skoro sve mala privreda i koliko god delovalo jeftino veruj te mi nevredi ni toliko! I onda kasnije pravi lancane probleme ....Zao mi je sto sam prodao traktor a nisam slikao kada sam menjao. Zupcanik je bio iz starih zaliha, verovao ili ne i proveo sam dosta vremena pokusavajuci da ga ocistim, ali nisam uspeo i na kraju sam ga i namontirao takvog. A vecina originalnih delovi iz Rusije treba da stize umotana u masni trgovacki papir i dobro namazana tovat mascu. Davno je bilo kada smo kupili novog Vladimirca, ali se secam tih vremena kada se kupovalo od Inter servisa.
@reggacci Koliko znam Vladimirac je imao fabricki kompresor.
100 % ista a fali mi cela leva strana i zadnje stakloJel ti kabina bas 100% ista kao kod reggacci ili je slicna? Koja ti sve stakla nedostaju?
Mozda ce biti kod mene kasnije trenutno nemam...100 % ista a fali mi cela leva strana i zadnje staklo
Pozdrav svima.Upotrazi sam da kupim vlatka pa me interesuje dali sa njim mogu da vucem berac zmaj 214.