VLADIMIREC T-25

@reggacci traktor mi izgleda super dosta je ocuvan,sta mislis jel to bolje od imt 533 kad mene skoro svi koriste imt 533 i 539 za vocarstvo.Ja bi naprolece kupio neki traktor do 2000e a neznam da li bi bilo bolje da uzmem ko tvoj ili neki imt mada za te pare tesko naci valjan imt.

Da ti iskreno kazem ja licno nemam velokog iskustva uopste sa bilo kojim traktorima ali moj matori je u tome ceo svoj vek tako da ti mogu reci sta on misli a to je da je u svakom slucaju bolji i od 533 i 539 jer to su traktori vise ustaljeni kod nas iz navike,a vladimirec je svakako bezrazlozno zapostavljen,sa vladikom sve mozes on jedino nema fabricki ugradjen kompresor ali to je najmanji problem za ugraditi 539 doduse ima kojeg konjica vise ali to je u praksi beznacajno kad su u pitanju ova dva traktora vladiki mozes po potrebi menjati gabarite siriti ga spustati i dizati po volji i ono najvaznije je potrosnja on u oranju npr potrosi po jutru 8 litara nafte sto kod ova dva neide nikako,i naravno ima vazdusno hladjenje sto je ogromna stavka a delovi su jeftini i sama cena traktora je stvarno neopravdana za jednog 539 mozes kupiti dva kom vladike i tako da ja mislim da se nedvoumis nikako
@reggacci traktor mi izgleda super dosta je ocuvan,sta mislis jel to bolje od imt 533 kad mene skoro svi koriste imt 533 i 539 za vocarstvo.Ja bi naprolece kupio neki traktor do 2000e a neznam da li bi bilo bolje da uzmem ko tvoj ili neki imt mada za te pare tesko naci valjan imt.

---------- Poruka napisana u 00:37 ---------- Prethodna poruka je at 00:34 ----------

I jos nesto traktor se nekupuje na prolece nego sad ako zelis da ustedis koji evric,

Tesko je naci neki ko tvoj,ovi po oglasima sto sam gledo izgledaju ko da im je dusa odavno otisla.Ma uzeo bi i sad kad bi naso nesto valjano.

Tesko je naci neki ko tvoj,ovi po oglasima sto sam gledo izgledaju ko da im je dusa odavno otisla.Ma uzeo bi i sad kad bi naso nesto valjano.
Druze imas na sajtu "polovni automobili" Vladimirca bukvalno kao novog covek ga ceni 3000eura sa 1100 radnih casova sa kabinom.Nalazi se u Soko Banji.Ima jos jedan u odlicnom stanju sa kabinom na istom sajtu 1990 eura. Sto se traktora tice to je pravi izbor "Vladimirec t-25"

Milose kakav god da je za 3000 je mnogo moze se uzeti dajc za te pare cak i manje ja sam imao dajca 40 za 2300e da mi dotera u avliju

Milose kakav god da je za 3000 je mnogo moze se uzeti dajc za te pare cak i manje ja sam imao dajca 40 za 2300e da mi dotera u avliju
Ma bre naravno da je mnogo bez obzira sto izgleda kao da je juce sisao sa trake...To prodaje prvi vlasnik on ga kupio 90" novog u toj ceni je traktor + gazdine emocije:haha: Vladimirec u solidnom stanju moze da se plati 1500 eura u dobrom oko 2000 i ako je kao nov kao ovaj iz oglasa moze da se plati malo nesto preko 2000eura a ne 3000eura. Ima jedan dobar u tim istim oglasima "polovni automobili" za 1990eura.

Imam ja kolegu prodaje ga za1500 eu nove sve cetiri gume,generalna uradjena ugradjen brzi anlaser,ugradjen orbitol,,
Ma bre naravno da je mnogo bez obzira sto izgleda kao da je juce sisao sa trake...To prodaje prvi vlasnik on ga kupio 90" novog u toj ceni je traktor + gazdine emocije:haha: Vladimirec u solidnom stanju moze da se plati 1500 eura u dobrom oko 2000 i ako je kao nov kao ovaj iz oglasa moze da se plati malo nesto preko 2000eura a ne 3000eura. Ima jedan dobar u tim istim oglasima "polovni automobili" za 1990eura.

Koliko su kabine sa grejanjem originalne za ovaj traktor, naravno u nekom pristojnom stanju. I pitanje za sve clanove: Gde mogu nabaviti polovne delove za Vlajka najpovoljnije?

Vladj kabinu sa grejanjem za Vladimirca ako si mislio na njega mozes sam napraviti od obicne njegove standardne kabine a delovi najpovoljniji za Vladimirca su ti kod rusa i ukrainaca u novom sadu na najlonu a evo ti broj od mise ukrainca 063 8135805

@Milos Da li ti prodajes delove za Vladimirca? Imao sam broj od jednog Milosa iz Krupnja koji prodaje delove.

Nazad
Vrh