VLADIMIREC T-25

Pozdrav svima! Veliki sam ljubitelj,Vladimirca i drago mi je sto ovako nesto postoji...Imacu mnogo pitanja za vas...

---------- Poruka napisana 04-12-11 u 17:43 ---------- Prethodna poruka je 03-12-11 at 21:38 ----------

Imam Vladimirca T25 1980 godiste,menjac je sa jednom rucicom...Zanima me dali je moguce uraditi prikolicu na kardanski pogon? (Recimo da taj kardanski pogon prikolice koristim u jednoj brzini naprimer u drugoj puzecoj ili u prvoj brzini...mada mu je prva brza...) Ako je neko radio nesto slicno ili isto bio bi zahvalan za neku fotografiju,savet... HVALA.
Milose kako mislis da koristis pogon kardana samo u odredjenoj brzini, mozes da ga koristis u svakoj brzini samo ukljucis pogon kardanskog vratila kada ti je potrebno akad nije onda iskljucis, kardanski pogon je nezavisan od brzina

Da naravno da je kardanski pogon nezavisan od brzina na Vladimircu.Za moje potrbe koje sam planirao da upotrebim kardansi pogon ite kako je potreban "odnos" izmedju brzine kretanja traktora i brzine kretanja "kardanke" prikolice.Da bi istovremeno imao pogon traktora i pogon prikolice kao sto sam i ranije pomenuo da se sve to osposobi za puzecu drugu ili pak za prvu brzinu i ako licno smatram da je prva brza kod njega za ozbiljne terete i kardanku prikolicu+los teren.

Mozes da uzmes kompresor od belarusa 40 tke a ako imas problema sa kocenjem prikolice,moze i drugacije da se izvede uzmes hidraulicni cilindar i postavis ga na sistem za kocenje pa spojis na izvod hidraulike gde ukljucujes kip od prikolice

---------- Poruka napisana u 20:37 ---------- Prethodna poruka je at 20:35 ----------

ima bas ovakav jedan kod valjeva trazi covek 1400 eu

Mozes da uzmes kompresor od belarusa 40 tke a ako imas problema sa kocenjem prikolice,moze i drugacije da se izvede uzmes hidraulicni cilindar i postavis ga na sistem za kocenje pa spojis na izvod hidraulike gde ukljucujes kip od prikolice

---------- Poruka napisana u 20:37 ---------- Prethodna poruka je at 20:35 ----------

ima bas ovakav jedan kod valjeva trazi covek 1400 eu

O ugradnji kompresora ima malo nazad ja sam na mog vlatka ugradio kompresor od dajca i na jednoj drvarki instalirao vazdušne kočnice

Hidrauličnu kočnicu ima savo ris na njegovoj prikolici samo ne mogu da se setim da li je o tome pisao u ovoj ili u njegovoj temi
Savovo rešenje je daleko jeftinije od ugradnje kompresopa na traktor ali ja sada mogu da kačim bilo koju prikolicu koja ima instalaciju za vazdušno kočenje
nadam se da sam pomogao :ppozdrav:

Koliko Vlatko ima karika na klipu?
Stari tip ima 5 jednu vise "uljnu" koja se nalazi ispod bolcne klipa, novi tip 4.Dakle stari tip Sa dve rucice menjac '79 i stariji imaju 1 kompresionu 2 brisuce i 2 "uljne".Noviji tip posle '79 jednu manje "uljnu" kariku.Stim sto postoje dve vrste "uljnih"karika ima koje se sastoje od opruge i karike(dva dela) i koje se sastoje od opruge+donji deo karike+gornji deo karike(tri dela).Iz sopstvenog iskustva savetujem vam da ugradite uljne karike se iz tri dela.Ako kupujete nove klipove obavezno sa pet lezista za karike cena je priblizno ista a razlika je ogromna.Ranije bio je problem naci klipove sa pet karika pa sam nosio kod strugara da mi ukopa peto leziste za onu kariku ispod bolcne klipa,ali mislim da su prosla ta vremena...

neznam imam covekov telefon

---------- Poruka napisana 16-12-11 u 23:15 ---------- Prethodna poruka je 14-12-11 at 12:02 ----------

Jel zna neko dali na vladimirca moze da se stavi kompresor i ako moze sa kojeg traktora bi odgovarao kompresor????
Moze i tako imas original izvod za kompresor ispod desnih vrata ili lakse kada gledas dasni zadnji tocak iza njega negde na 14 casova pozicija

izvod za remenicu

taj izvod je za remenicu za pogon raznih masina
Tako je dule

---------- Poruka napisana u 22:40 ---------- Prethodna poruka je at 22:37 ----------

---------- Poruka napisana u 22:41 ---------- Prethodna poruka je at 22:40 ----------

ljudi kako se postavlja slika
Tako je dule

---------- Poruka napisana u 22:40 ---------- Prethodna poruka je at 22:37 ----------

postavljanje slika

idi na napredno i tu imas opciju postavi sliku
tu sam i isao ali nece pa nece sad cu jos da probam

---------- Poruka napisana u 10:07 ---------- Prethodna poruka je at 10:02 ----------

---------- Poruka napisana u 10:53 ---------- Prethodna poruka je at 10:07 ----------

---------- Poruka napisana u 10:07 ---------- Prethodna poruka je at 10:02 ----------
[/QUOTE]

---------- Poruka napisana u 10:54 ---------- Prethodna poruka je at 10:53 ----------

x55ent.jpg
[/IMG]

vladimirec

Ovaj je utegnut k"o zvono....svaka čast za mašinu...:ppozdrav:
hvala mnogo kupio sam ga pre par dana ,a danas sam kupio prikolicu idem sad po nju

---------- Poruka napisana u 12:17 ---------- Prethodna poruka je at 12:11 ----------

hvala mnogo kupio sam ga pre par dana ,a danas sam kupio prikolicu idem sad po nju
119nggz.jpg
[/IMG]

---------- Poruka napisana u 12:19 ---------- Prethodna poruka je at 12:17 ----------

2cymk2d.jpg
[/IMG]

---------- Poruka napisana u 12:17 ---------- Prethodna poruka je at 12:11 ----------

119nggz.jpg
[/IMG]

---------- Poruka napisana u 12:21 ---------- Prethodna poruka je at 12:19 ----------

6iut6d.jpg
[/IMG]

---------- Poruka napisana u 12:39 ---------- Prethodna poruka je at 12:21 ----------

smt1qb.jpg
[/IMG]

2cymk2d.jpg
[/IMG]

---------- Poruka napisana u 12:21 ---------- Prethodna poruka je at 12:19 ----------

6iut6d.jpg
[/IMG]

---------- Poruka napisana u 12:42 ---------- Prethodna poruka je at 12:39 ----------

smt1qb.jpg
[/IMG]sad sam primetio odsekli su i prikljucak za kompresor

---------- Poruka napisana u 12:47 ---------- Prethodna poruka je at 12:42 ----------

neznam jos da bratam sa ovim slikama

prikolica

cs1z7.jpg
[/IMG]

119nggz.jpg
[/IMG]

---------- Poruka napisana u 12:19 ---------- Prethodna poruka je at 12:17 ----------

2cymk2d.jpg
[/IMG]

6iut6d.jpg
[/IMG]

---------- Poruka napisana u 12:39 ---------- Prethodna poruka je at 12:21 ----------

smt1qb.jpg
[/IMG]

2cymk2d.jpg
[/IMG]

---------- Poruka napisana u 12:42 ---------- Prethodna poruka je at 12:39 ----------

smt1qb.jpg
[/IMG]sad sam primetio odsekli su i prikljucak za kompresor

---------- Poruka napisana u 12:47 ---------- Prethodna poruka je at 12:42 ----------

neznam jos da bratam sa ovim slikama

Nazad
Vrh