VLADIMIREC T-25

Pozz svim ljubiteljima Vladimirca!!!Posle duzeg vremena sam uspeo doci na red da i ja priupitam nesto u vezi mog Vlatka.Prosle godine sam menjao karike i slajfovao glave,pa sam nakon toga primetio u oranju (kad je vruc) da duva na liberlauf i pritisak ulja na leru dodje do jedinice,a kad je jaci gas povecava na 2,5.Interesuje me da li je to normalno ili postoji problem,jer ovo mi je prvi traktor a nisam neki poznavalac(ali imam volju da naucim).:ppozdrav:

ja na mom nisam nista dirao a ima oko 4500 rh i vec tri godine neradi sat , pritisak ulja mu je kad ga upalim 4.5 a u oranju je izmedju 3 i 3.5 nije bitno koliki je broj obrtaja motora, mislim da si trebao uraditi i lezajeve na radilici, a sto duva na iberlauf to nije strasno ako ne trosi ulje

Trosi ulje ali ne mnogo,a i primetio sam da se prva stublina greje vise od druge.Da li treba da se rastura ceo motor da bi se zamenili lezajevi na radilici?

Trosi ulje ali ne mnogo,a i primetio sam da se prva stublina greje vise od druge.Da li treba da se rastura ceo motor da bi se zamenili lezajevi na radilici?
to sto trosi ulje nije do lezajeva na radilici ,zameniti lezajeve mozes bez da rasturas motor samo skines karter i od dole ih zamenis, ali ako trosi ulje onda su ti stubline lose, kadi si radio karike trebao si pogledati stubline pa ako su lose i njih zameniti

Prosle godine sam menjao karike i tada sam slajfovao glave.Klipovi i stubline su bile dobri.Moguce je svasta,ali nisam toliko ni koristio traktor da bi se sjebalo nesto.

@nenad 80 javi se SAVI i imaces tacan odgovor u vrlo kratkom periodu.
covjek jednostavno poznaje vladeka u najsitnije detalje
a nema ga nesto u posljednje vrijeme na ovom forumu,moramo vidjet u cemu je problem
jer bez njega nije bas zanimljivo,nema novih VRUCIH tema:ppozdrav:

@bosanac 80: Znam da je Savris poznavalac Vladimirca jer mi je i pre izlazio u susret,a tu su i mnogi drugi koji su doprinosili resavanju problema.Nadam se da ce se i on uskoro oglasiti.

Ja sam razmisljao pre par godina da ugradim vebasto od jednog manjeg kamiona ,ali onda smo pogodili jedan posao u ledincima i putoovali teretnim kombijem pa sam to vebasto ugradio u tovarni prostor i tako su se grejali ljudi koji su sedeli pozadi

Pozdrav svima! Veliki sam ljubitelj,Vladimirca i drago mi je sto ovako nesto postoji...Imacu mnogo pitanja za vas...

---------- Poruka napisana 04-12-11 u 17:43 ---------- Prethodna poruka je 03-12-11 at 21:38 ----------

Imam Vladimirca T25 1980 godiste,menjac je sa jednom rucicom...Zanima me dali je moguce uraditi prikolicu na kardanski pogon? (Recimo da taj kardanski pogon prikolice koristim u jednoj brzini naprimer u drugoj puzecoj ili u prvoj brzini...mada mu je prva brza...) Ako je neko radio nesto slicno ili isto bio bi zahvalan za neku fotografiju,savet... HVALA.

Miloše T25 pozdrav za tebe i dobrodošao u klub Vladimirčana.Imaš na forumu temu "strojevi i priključci made by Savoris", tamo je čovek objasnio kako je napravio prikolicu koja te interesuje.

Nazad
Vrh