Na koje čaure misliš?
Ja imam od zetora volan na vladimircu, nije njegov original. Promenuli smo sve caure koje imaju u sklopu volana, izgubili smo luft u volanu koji je bio vise od pola kruga i naravno i igranje tockova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na koje čaure misliš?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=xMepF3X32Hk , evo da malo osvezimo temu
, da jednobrazni 16Lepo oranje,da li je ovo jednobrazdni plug?
to sto trosi ulje nije do lezajeva na radilici ,zameniti lezajeve mozes bez da rasturas motor samo skines karter i od dole ih zamenis, ali ako trosi ulje onda su ti stubline lose, kadi si radio karike trebao si pogledati stubline pa ako su lose i njih zamenitiTrosi ulje ali ne mnogo,a i primetio sam da se prva stublina greje vise od druge.Da li treba da se rastura ceo motor da bi se zamenili lezajevi na radilici?
Bravo, pravo pitanje. To i mene mučiovih dana nekao mi se onaj sistem grijanja sa uljem čini slabašan.Kolege rusi, jeli neko odradio grejanje u Vladimircu i da li je taj zahvat uopšte moguć
Jel zna neko dali na vladimirca moze da se stavi kompresor i ako moze sa kojeg traktora bi odgovarao kompresor????