VLADIMIREC T-25

E, sad mi se desio drugi peh ! Zaglavio mi menjac u brzoj ! Rucica seta i upada u rikverc ali iz rikverca ide u poziciju za sporohodnu ali je on i dalje u brzoj ! A rucica menjaca nece u poz. za brzohodnu !?
Da ne bude da sam lenj , nasao sam na 31 strani slican post sa resenjem al' me zanima da li je to to ?

Poslednja izmena:
Ne mogu da verujem ! Jos jedan peh danas u oranju ! Izbacio mi ulje na merac nivoa ulja u sred brazde ! Ja poludeo ! Psovao sam mu sve po spisku, sutirao, nego sreca pa dobre njive nigde kamena nije bilo ! Zovnem ujaka on se smeje i kaze : dal nisi orao medju ( zidic od zemlje visine oko 40+ cm izmedju njiva) ? NARAVNO DA JESAM ! Naime uspeo sam da nabijem zemlju u iber lauf od motora i ulje izbilo na merac !
Korisno iskustvo za podeliti !

A kad smo kod hidraulike, da pitam zašto mi hidraulik na Vladeku padne skoro odmah kad se ugasi? Pokušao sam podignuti tanjurače s njim i ne ide? Što je otišlo? Ulja ima, gledao neki dan. Pomagajte, ako znate.

Savoris

zamijeniš je za 2 sata bez žurbe , najviše se vremena izgubi oko kablova za struju

Imam rodjaka koji zivi u Priboju a ima problema sa Vladimirecom (alanser-alnaser mu se pokvario,cini mi se), kako bi mogao da stupi u kontakt sa tobom,jer vidim po tvojim postovima da se pravo razumiješ u Vladimirece? Priboj kod Lopara a selo Jasike.

A kad smo kod hidraulike, da pitam zašto mi hidraulik na Vladeku padne skoro odmah kad se ugasi? Pokušao sam podignuti tanjurače s njim i ne ide? Što je otišlo? Ulja ima, gledao neki dan. Pomagajte, ako znate.
,najverovatnije moras remontovati hid.klip oslabile gumice, kad je klip dobar on nesme da spusti poluge ni sa tanjiracom na njima kada je ugasen

evo ikod mene mali kvar ,tj curi mi ulje imedju bloka motora i dekla od pvp, na 1 kj oranja izadje oko 2dcl, nije neka kolicina ali me nervira sto mi prlja traktor

moram to resiti ovih dana

---------- Poruka napisana 09-11-11 u 19:25 ---------- Prethodna poruka je 07-11-11 at 21:46 ----------

2j5b59z.jpg
23lf6vr.jpg
,

danas zamenio dihtung na pvp

Problem sa vlatkom u upravljaču, naime kada vozim po makadamu i sporo na asfaltnom putu to se i ne oseti ali kada ga krenem 5 ili 6 brzinom na asfaltu hoće da pokida prednje točkove.

Točkovi se tresu sami od sebe levo-desno,a volan stoji u mestu.

Gde da tražim kvar u stubu upravljača i pužnom prenosu (predpostavljam da su pužni zupčanici) ili u polugama i sponama?

Problem sa vlatkom u upravljaču, naime kada vozim po makadamu i sporo na asfaltnom putu to se i ne oseti ali kada ga krenem 5 ili 6 brzinom na asfaltu hoće da pokida prednje točkove.

Točkovi se tresu sami od sebe levo-desno,a volan stoji u mestu.

Gde da tražim kvar u stubu upravljača i pužnom prenosu (predpostavljam da su pužni zupčanici) ili u polugama i sponama?

U sponama su verovatno plastične čaure stradale

To je do lufta u caurama, imao sam tih problema, letos smo zamenuli caure i sad nema vise "igranja" tockova.

Nazad
Vrh