tutun 1
Član
Sa desne strane gledano sa vozacevog mesta ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nasao, hvala !, na taj cep se doliva ulje u hidrauliku
imas jedan veliki cep sa desne strane sedista , odmah pored njega stoji merac za nivo ulja u hidraulici
jedno pitanje za Sava i ostale poznavaoce vlatka da li je veliki posao zameniti lamelu na vlatku![]()
zamijeniš je za 2 sata bez žurbe , najviše se vremena izgubi oko kablova za struju
Imam rodjaka koji zivi u Priboju a ima problema sa Vladimirecom (alanser-alnaser mu se pokvario,cini mi se), kako bi mogao da stupi u kontakt sa tobom,jer vidim po tvojim postovima da se pravo razumiješ u Vladimirece? Priboj kod Lopara a selo Jasike.
,najverovatnije moras remontovati hid.klip oslabile gumice, kad je klip dobar on nesme da spusti poluge ni sa tanjiracom na njima kada je ugasenA kad smo kod hidraulike, da pitam zašto mi hidraulik na Vladeku padne skoro odmah kad se ugasi? Pokušao sam podignuti tanjurače s njim i ne ide? Što je otišlo? Ulja ima, gledao neki dan. Pomagajte, ako znate.
,najverovatnije moras remontovati hid.klip oslabile gumice, kad je klip dobar on nesme da spusti poluge ni sa tanjiracom na njima kada je ugasen
,nista nije komplikovano samo one brisajuce gumice oce da puknu kad se navlace pa nije lose staviti ih u vrelu vodu pre toga da malo omoekaneA kod remonta hidrauličnog klipa treba na nešto paziti posebno prilikom rastavljanja ili se samo rašarafa i zamijene gumeni prstenovi?
Problem sa vlatkom u upravljaču, naime kada vozim po makadamu i sporo na asfaltnom putu to se i ne oseti ali kada ga krenem 5 ili 6 brzinom na asfaltu hoće da pokida prednje točkove.
Točkovi se tresu sami od sebe levo-desno,a volan stoji u mestu.
Gde da tražim kvar u stubu upravljača i pužnom prenosu (predpostavljam da su pužni zupčanici) ili u polugama i sponama?
To je do lufta u caurama, imao sam tih problema, letos smo zamenuli caure i sad nema vise "igranja" tockova.
Na koje čaure misliš?