VLADIMIREC T-25

Ajd jedno laičko pitanje za sve da li ima novih Vladimiraca da se kupi kod nas

Pre par godina sam na sajmu poljoprivrede naisao na T-25 bio je dosta moderniji od onih koje sam vidjao do sada,cak je imao i grejace zadnjeg stakla.

Ajde da ne otvaram novu temu : kako da na brzinu zakrpim bakarnu cev od nafte na Vlajku ? Procurela mi juce i to ona sto ide od filtera ka diznama. Od vibracija se pojela kod onog drzaca sto je zavijen na poklopcu ventila . Kasnije cu da je harletujem al sad da prekrpim dok oberem kukuruz i posadim jecam .

možda guma da se obmota i šelne ali je najbolje hartletovati, jer gumu će nafta vremenom progristi ali ne tako baš brzo ili ako može neki šlauf da se navuče i šelne sa dve strane

Tutun naj bolje rešenje je skini cev hatletuj je i vrati na mesto, a ostale kombinacije su isto dangubne i na kraju krajeva moraš to uraditi, a ovako će ti prosipati naftu i zamazati sav traktor.

Promjena ulja u pumpi hidraulika

Pozdrav, zanima me gdje ispustiti ulje iz pumpe hidaulika, ako ona ima na kučištu samo jedan čep za kontrolu razine ulja?:sta: Vladek je iz 1994. godine. Gledao sam na Vladeku istog godišta kod susjeda i on ima na dnu kučišta čep. Pa tko tu koga sad....

ma kakva guma i krpačina , koja će da izdrži 170bara :haha:

samo atletovanje ali čistom željeznom žicom , ništa mesing ništa srebro , samo željezo

jbg mislio sam da je dovodno crevo do boš pumpe koje praktično i nema neki pritisak a čovek traži brzo rešenje, znači zavariti autogeno, jer hartletovanje podrazumeva mesing i boraks

Poslusao iskusnije od sebe . Cev sredjena (harletovana ) ! Hvala svima .
Ako dodjete nekad u Vrnjacku banju vodicu vas ispred bioskopa da gledate slike :ppozdrav:

sta se desava prijatelji?
ili imate puno posla,ili nemate problema sa VLADIMIRCIMA?
niko ne iznosi nikakav problem,daj smislite nesto da zivne malo ovaj forum.:ppozdrav:

Kupio bi vladimirca...

Pozdrav svima iz MK.

I ja... sutra idem u obilazak i probu par njih... Kod nas u MK (zajedno sa dvobrazdnim plugom) cena im je od oko 1000 do 1500 EUR (proizvodnja oko 1992-97 godine)

I meni bi dobro dosao neki savet na sta treba paziti. Takodje me interesuje koja je maksimalna sirina SIP roto kosacice koju moze bezbolno da vuce?

Hvala unapred.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh