savoris
Član
e jesi ga napicanio svaka čast
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
e jesi ga napicanio svaka čast
Svaka čast sređen je super... Mada se nebih složio sa članom vojvođanin, ja sam sredio vlatka pre godinu i jače, u šumi je ponajviše vremena ali farba nije izgrebana i sve je kao i prvog dana.... Ovih dana vlatka maltretiram po šumi, svaka mu čast, prezadovoljan sam, tovarim po 5m na prikolicu iz potoka, ubacim u prvu i samo pici nema da zastane...
Jasno. Ali na mom pokazivacu postoji skala na kojoj je nula na sredini, dok su sa desne strane od nule razmaci do 20 ispod kojih pise Discarge, a sa leve strane isti takvi ispod kojih pise Carge. Kazaljka je neposredno posle paljenja na "levoj dvadesetici", a posle 10-ak minuta rada motora na nuli. Da li ti znaci da su puni? Kupio sam dva Black Hors akumulatora pre 8. meseci. Unapred hvala.Ako je akumulator pun treba da pokaze oko nule ili malo iznad, a ako je prazan onda kazaljka ide u + 30A