VLADIMIREC T-25

probacu i to sutra pa vam javim.da li je problem da se te gumice promene na Ac pumpi.u srednjoj skoli sam za diplomski imao napajanje dizel motora gorivom kao temu i prosao sam bez i jednog minusa a profo nam je pomerao **greška.ali to je bio imt-ov motor od 560 tke.ali ruske delove ne poznam bas najbolje i potrudicu se da ih upoznam uz vasu pomoc.hvala vam puno na savetima i idejama,vidim da ste ljudi skroz ok.

probacu i to sutra pa vam javim.da li je problem da se te gumice promene na Ac pumpi.u srednjoj skoli sam za diplomski imao napajanje dizel motora gorivom kao temu i prosao sam bez i jednog minusa a profo nam je pomerao **greška.ali to je bio imt-ov motor od 560 tke.ali ruske delove ne poznam bas najbolje i potrudicu se da ih upoznam uz vasu pomoc.hvala vam puno na savetima i idejama,vidim da ste ljudi skroz ok.

Ništa ne brini, dok je Savorisa, Vladimirci će kotrljati prostorima Balkana.

kada sam rekao gumice na AC pumpi , mislio sam na gumice u onoj ručnoj pumpici , pogrešno sam se izrazio ::sramota::

danas sam probao prvo nadrukati gorivo pa onda upaliti,ali nista.jos teze je upalio.skontao sam da u toku verglanja trebam drukati da gorivo dodje do pumpe visokog pritiska i onda je upalio ali t nije resenje,mora da pali na keca a ne da ti treba jos dva coveka da bi pokrenuo masinu.Ja ipak mislim da je prelivni ventil zaglavio pa ne da gorivu u pumpu vec ga vraca nazad.ali kad prvi put upali,on onda ceo dan pali na keca.

pozdrav za braću ruse! Da se i ja malo pohvalim prekjuče kupljena kabina za vladimira ! Za toliko para i nije tako loša fali joj levo staklo i zadnje staklo! Biće i koja slika ovih dana. Čim sam čuo da se prodaje odmah sam rešio da je kupim jer sam ove godine bar 10 puta pokisao kao miš i jednom me otukao led toliko da su me uši i nokti na rukama boleli tri dana!

pozdrav za braću ruse! Da se i ja malo pohvalim prekjuče kupljena kabina za vladimira ! Za toliko para i nije tako loša fali joj levo staklo i zadnje staklo! Biće i koja slika ovih dana. Čim sam čuo da se prodaje odmah sam rešio da je kupim jer sam ove godine bar 10 puta pokisao kao miš i jednom me otukao led toliko da su me uši i nokti na rukama boleli tri dana!

sace biti pravi traktor,kabina pa guma ko zna šta je sldeće

E da se i ja pohvalim.Išao sam prekjuče da probam plug, kod brata na strnjiku.Malo me je zezalo podešavanje dubine pa je išao na 20 cm dubine, ali iako je tvrdo Vladimirac ide trećom bez dima i muke, pritisak ulja 2,5, temperatura nije prešla 70,uzorao oko 1 KJ i put kuća njiva i nazad 12 litara ložaka.

E da se i ja pohvalim.Išao sam prekjuče da probam plug, kod brata na strnjiku.Malo me je zezalo podešavanje dubine pa je išao na 20 cm dubine, ali iako je tvrdo Vladimirac ide trećom bez dima i muke, pritisak ulja 2,5, temperatura nije prešla 70,uzorao oko 1 KJ i put kuća njiva i nazad 12 litara ložaka.
komso sa kojim plugom si orao , jedna ili dve brazde

Biće slike u nedelju veče u temi OLT plugovi.Mislim da je OLT, nema pločicu.

Izvinjavam se za :off_topic:, ali da se neganjamo po forumu dulebdp i ja.

Sad prekidam temu o plugu.

Narode resio sam problem sa paljenjem.riknuo je prelivni ventil.promenio sam i neke bakarne platne,sad radi kao doksa.cim slikam moju zver postavljam je da se iznenadite.

Momci,pitanje za sve vas?
koja je optimalna potrosnja ulja,iako sam promijenio karike vladek ipak pomalo trosi ulje :sta:

samo gas , onaj koji ne troši taj i ne radi , samo gas i ne brini puno , prije će on nas sahraniti nego mi njega , rus je to pravio
malo mu fali da može i bez ulja da radi a ti brineš što POMALO troši :haha:

Pozdrav ljubiteljima vladimirca!Ja imam vladimirca 74 god. i kad vec pomenuste potrosnju ulja da iznesem svoj problem.Do pre godinu dana i moj je POMALO trosio ulje i to nikad nije bio problem,medjutim nesto mi upalo u cilindar i morao sam da ga otvaram.Stavio sam nove klipove,karike,ventile,vodjice...Od tad ne znam dal vise trosi ulja ili nafte...Dobro ne bas toliko al recimo bilo koji laksi posao da radim ceo dan(kosenje,grabuljanje,spartanje...)ispod litru ulja ne moze da potrosi.Ne smem da pomislim sta ce biti u oranju,al da napomenem da je pritisak ulja dobar(3,5),pa ako je neko imao slican problem.....samo da znam zbog cega

Nazad
Vrh