Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Možeš li da utvrdiš prema dimu, da li ulje propada pored vođica i ventila, ili su karike i ovalni cilindri razlog tolike potrošnje ulja ?Ma meni je izgleda bilo upalo parce od grejaca u cilindar i morao sam da ga otvaram,mada je motor bio strava,i onda je majstor rekao ajd kad smo ga vec otvorili da ga malo osvezimo i kao sto sam rekao menjo sam samo klipove,karike,ventile,vodjice i letece lezajeve.I od tad pocinje moja agonija...j.bala me i moja radnja i majstor
Znaci zracni filter igra ulogu,vidis Savo to si i meni mogao reci
oprostit cu ti ovaj puta
dali je dovoljno taj filter ocistit ili sta uradit sa njim,zamijeniti ga?
Pozdrav ljubiteljima vladimirca!Ja imam vladimirca 74 god. i kad vec pomenuste potrosnju ulja da iznesem svoj problem.Do pre godinu dana i moj je POMALO trosio ulje i to nikad nije bio problem,medjutim nesto mi upalo u cilindar i morao sam da ga otvaram.Stavio sam nove klipove,karike,ventile,vodjice...Od tad ne znam dal vise trosi ulja ili nafte...Dobro ne bas toliko al recimo bilo koji laksi posao da radim ceo dan(kosenje,grabuljanje,spartanje...)ispod litru ulja ne moze da potrosi.Ne smem da pomislim sta ce biti u oranju,al da napomenem da je pritisak ulja dobar(3,5),pa ako je neko imao slican problem.....samo da znam zbog cega
svaka cast komso, lepo si ga sredio,nego znas sta mi pada na pamet nebi bilo lose da napravimo neki skup vlasnika vladimiraca