VLADIMIREC T-25

Ima remen na onoj slici samo je upao i nevidi se od zaštite ali kad malo bolje pogledaš vidi se gore između remenice i stubline.

Treba da zamenim krajeve spona na Vladimirecu.Našao sam u prodavnici....3540.00 par. Ima li negde jeftinije ili je ovo prihvatljiva cena?
Unapred hvala!!

ima , košta 150 dinara po krajnici :osmeh:
zamijeni samo plastične uloške , zašto bi mijenjao cijele krajnice ? 150 dindži i utegnut kao mlada pred prvu bračnu noć :ppozdrav:

A kakva je mlada druge bračne noći? Da li se plastike potroše već prve bračne noći? :sta:
Onda ništa od praseta!

ima kvar sa mojim vladikom.kad odstoji jedno dan dva bez paljenja,probam ga upaliti aon upali na zub i radi lepo 4-5 sekundi pa se ugasi.onda ga nemos upaliti pa to ti je.posle duzeg verglanja upali ali jedva.dok verglam on ne baca dim,kao da ne dobija naftu.jedan komsija mi race da je to prelivni ventil.posle tog paljenja on pali odlicn a cim prenoci isti problem mi se javlja.Sta da radim.Hvala unapred

pocelo mi se desavati kad sam nasuo preko 30 litara,sad imam19 i isto mi se desava.znam da ne sme da pane ispod 15 jer onda nece da pali.a do tad mi se nije desavalo.taj traktor je stajao jedno vreme pa su sad moguce razne komplikacije sa tim sitnim delovima.

Meni traktor palio iz prve ,radi 5-10 sekundi i ugasi se posle dugo neće da upali vergla li vergla a neće na auspuh ništa ne izbacuje ja prebacim dovod sa donje strane rezervoara i pali odmah nema problema ni posle dužeg vremenskog perioda nekorišćenja

Prebaci dovod goriva sa donje strane rezervoara kao savoris (ima u temi i u slici i u reči ), ja sam to uradio na mome čim sam ga kupio i više nemam tih problema

Pogledaj i ventile na ac pumpi možda ima prljavštine u njima pa ne zatvaraju i onda nafta iz cevi se vrati nazad u rezervoar

kupljen je sa prebacenim dovodom..hvala vam svima.ja mislim da je onaj prelivni ventil izgubio svoju funkciju pa cu da ga zamenim novim a i filtere cu zameniti jer to sigurno nije zamenjenokod bivseg gazde.

Probaj pre nego što ga upališ da napumpaš na ac pumpi, pa da vidiš da li će se i onda ugasiti.

Nazad
Vrh