VLADIMIREC T-25

agrobiznismen je napisao(la):
pa meni je ovaj lik iz kucure trazio 100 evra za remont bos pumpe,i 2o za dve dizne ::novac::
na najlonu u N.Sadu ,mislim da je nova 150e, a ulosci dizni 5e

Odavno je tako, ako kupiš element i platiš zamenu, još malo dodaš pa kupiš celu pumpu.

Evo jedno pitanje za sve vas?
u prilici sam da kupim traktor SAME dupla vuca,56ks,zracno hladjenje u dosta dobrom stanju 1970god.cijena 3500eura.gume skoro nove,cica ZABAR prodaje jer nemoze vise da radi :sta:
sta mislite dali je to skupo ::novac::
treba uzeti u obzir i prevoz do Bosne koi nije ispod 400-500eura :cao:

pametnije jeste sigurno ALI...
Mene interesuju iskljucivo odgovori ljudi koje na neki nacin vec poznajem,odnosno siguran sam da ce mi dati pravi savjet ili predlog jer sam ih vec isprobao :cao:

Ako moze mala pomoc !?
Curka mi nafta na bos pumpi i to sa gornje strane desno gde su ona tri vijka za stelovanje max rpm , min rpm i za stelovanje kubikaze goriva (da za ovo sluze ne tvrdim vec sam procitao ovde).
Ja preko tih vijaka imam zastitu koja je uvezana sa drugim delom bos pumpe i plombirana a bas tu ispod te zastite kao da `izvire` nafta.
Pomagajte !!!!!!!!!

@tutun
ispusti sve iz boš pumpe , znači ulje koje je podmazuje i naspi novo ulje do mjere i riješena stvar
propušta ti element ili gumice oko njega , ništa strašno pa ti se napunio kućište naftom pa sada preljeva van

@
agrobiznismen
neznam tačno , čini mi se 500tinjak kila , zašto pitaš :sta:
ja sam dizao rotodrljaču LELY 2.5m bez problema , ni ja nisam vjerovao svojim očima kada je vlatko je podigao , imaju i slike negdje u temi

tutun je napisao(la):
Ako moze mala pomoc !?
Curka mi nafta na bos pumpi i to sa gornje strane desno gde su ona tri vijka za stelovanje max rpm , min rpm i za stelovanje kubikaze goriva (da za ovo sluze ne tvrdim vec sam procitao ovde).
Ja preko tih vijaka imam zastitu koja je uvezana sa drugim delom bos pumpe i plombirana a bas tu ispod te zastite kao da `izvire` nafta.
Pomagajte !!!!!!!!!
uradi kao sto ti je savoris objasnio i nemas problema

agrobiznismen je napisao(la):
da li neko zna koja je nosivost na polugama od vladimirca :sta:
ovo na slici je moj Vladimirec kojeg sam prodao, bala koju ima na hidrouliku teška je oko tone, bala je bila dignuta cjelu noć nije spustio ni centimetra
dfkefo.jpg

Pozdrav ljudi

Recite mi, postoji li VLADIMIRAC T30 sa pogonom na 4 kotača, gdje ga mogu vidjeti i kupiti?

Martin iz Slovenije

neznam tačno , čini mi se 500tinjak kila , zašto pitaš :sta:
ja sam dizao rotodrljaču LELY 2.5m bez problema , ni ja nisam vjerovao svojim očima kada je vlatko je podigao , imaju i slike negdje u temi

[/quote]

savoris je napisao(la):
@tutun
ispusti sve iz boš pumpe , znači ulje koje je podmazuje i naspi novo ulje do mjere i riješena stvar
propušta ti element ili gumice oko njega , ništa strašno pa ti se napunio kućište naftom pa sada preljeva van
!@savoris
Hvala puno tebi i kolegama sa foruma , da si nam ziv i zdrav 100 godina i isto toliko da delis svoje znanje sa nama .
Jos ako mi kazes gde se ispusta i doliva ulje....
izvini na dosadi ali i ti si delimicno kriv sto sam se odlucio za vladimirca tako da pomazi sad....

@tutun
ulje iz pumpe ispusti ovako : sa donje strane pumpe imas sraf za kljuc 14 on se nalazi negde na sredini pumpe sa donje strane, njega odvrni i tu ispusti ulje.Na gornjoj strani imas sraf ali to nije klasicna sestougaona glava nego ima samo sa dve strane za kljuc 17 ili 19 tu se doliva ulje.U pumpu se doliva 100gr.ulja SAE 30 .ulje u pumpi se menja na 20-30 sati rada.Pozdrav

Nazad
Vrh