dulebdp
Član
na najlonu u N.Sadu ,mislim da je nova 150e, a ulosci dizni 5eagrobiznismen je napisao(la):pa meni je ovaj lik iz kucure trazio 100 evra za remont bos pumpe,i 2o za dve dizne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
na najlonu u N.Sadu ,mislim da je nova 150e, a ulosci dizni 5eagrobiznismen je napisao(la):pa meni je ovaj lik iz kucure trazio 100 evra za remont bos pumpe,i 2o za dve dizne
uradi kao sto ti je savoris objasnio i nemas problematutun je napisao(la):Ako moze mala pomoc !?
Curka mi nafta na bos pumpi i to sa gornje strane desno gde su ona tri vijka za stelovanje max rpm , min rpm i za stelovanje kubikaze goriva (da za ovo sluze ne tvrdim vec sam procitao ovde).
Ja preko tih vijaka imam zastitu koja je uvezana sa drugim delom bos pumpe i plombirana a bas tu ispod te zastite kao da `izvire` nafta.
Pomagajte !!!!!!!!!
ovo na slici je moj Vladimirec kojeg sam prodao, bala koju ima na hidrouliku teška je oko tone, bala je bila dignuta cjelu noć nije spustio ni centimetraagrobiznismen je napisao(la):da li neko zna koja je nosivost na polugama od vladimirca
!@savorissavoris je napisao(la):@tutun
ispusti sve iz boš pumpe , znači ulje koje je podmazuje i naspi novo ulje do mjere i riješena stvar
propušta ti element ili gumice oko njega , ništa strašno pa ti se napunio kućište naftom pa sada preljeva van