VLADIMIREC T-25

:cao: pozdrav svima na forumu,ja sam novi ovdje i nerazumijem se bas puno u traktore.
naime imam Zetora 5211 89 god i mislio sam da ga mijenjam sada za vtz 2048 A 2005 god pa bih vas molio ako neko ima ovakav traktor da mi kaze kakvi su to traktori,dali se puno kvare,znaci onako opcenito isplatili se uzimati takav traktor
neradim mnogo zemlje oko 20 ha

Ma vlatko je dobar mi smo imali nov 89godiste.Sad je kod strica u losem je stanju jer ga filozofski odrzava skupo ovo skupo ono :udri: + smotano ga vozi izlupo staklo otpozadi vrata odlomljena sav je zardjao.Jaci je od imt 539 i 542 a ima manje konja i dva klipa.

steva kako se ponasa vtz 2048 u oranju idrugim poslovima
Post je spojen: [time]1299571508[/time]
dule na sta se najvise zale ti ljudi sto imaju vtz 2048

edink je napisao(la):
steva kako se ponasa vtz 2048 u oranju idrugim poslovima
Post je spojen: [time]1299546308[/time]
dule na sta se najvise zale ti ljudi sto imaju vtz 2048
Neznam za te nove kako su se pokazali nisam ih ni video u radu nikad.Mozda neko na forumu ima takav?

ma imao je moj stric taj 2048 , toliko problema sa njime je bilo da neznam odakle da počnem
najlakše mi je reći da je to jako loš traktor jer sam ga u većini slučajeva ja popravljao i poznajem ga vrlo dobro
ideja je dobra , 50tak ks , hidraulični volan , duplak , kabina itd
sve je te karaktereistike su na papiru super , ali u praksi je nula bodova ::lose::
ima i još jedan u susjednom selu isto milion problema čovjek imao oko njega

svi dijelovi su jako slični od T25 ali velika većina na njega ne odgovara , a cijene njegovih dijelova su paprene :udri:

a sta kazete na ltz 55 a

Post je spojen: [time]1299606509[/time]

i taj 55tak nije ništa bolji :D

čovjek ne obradjuje mnogo zemlje ali radi neke druge transportne poslove u malo težim uslovima , ali to je nebitno za kvalitet traktora

i ja mislio tražit 2048 :kisa:
a t 40 kakav je on
nezzgi.jpg

pa sta od rusa valja od 50 -60 ks
Post je spojen: [time]1299583155[/time]

t40 je izgleda bolji od 55 , a sigurno je bolji od 2048
a od svih njih po mom mišljenju je daleko bolji MTZ , normalno i jači

danas stigla pumpa vp zavlatka ,za drugara sto sam vas pitao za savet,on covek nije menjao ulje u pumpi 3god. pa mu otisli elementi izgubila pritisak,danas namontirali i odmah upalio radi kao singerica

Nazad
Vrh