VLADIMIREC T-25

@mahtin Što se tiče delova ja imam brojeve prodavnice u Novom Sadu ako ti nešto znači...

@mmb vlatko ima specifičan menječ, ima 8 napred i 6 u rikverc, 1,2,3,4,5,6 idu i napred i nazad a poseduje još dve specijalne (sporohodne) I i II koje idu samo napred. Nedostatak menjača je da je prva prebrza a specijalne prespore tako da je to bilo u pitanju kod tog čoveka.

mmb je napisao(la):
Hvala na brzom odgovoru!
sa dopunom na odgovor dukanca
...........ali se sa promjenom 3 zupčanika može još usporiti ta prva brzina tako da se smanji raspon izmedju te II(specijalne kako je duka zove) i prve

tako bi onda imao sporiju prvu koja bi mogla da se bolje primjenjuje , noviji modeli traktora od 90 i neke na ovamo i ugradjuju te ''usporene'' zupčanike prve brzine :cao:

Dukanac.......možeš li mi dati številko prodavaonice u novem sada? Imaju li neki email moguče?

pozdrav

lijepo izgleda na slikama , čovjek kaže da je dvostepeno kvaćilo u šta ja nekako sumnjam :sta:
zamjerka jer nema kabinu , ja sam kompletirao kabinu i izašla me nešto više od 300e , ali ne žalim ni dinara
inače radi se o istom modelu kao što je moj

kod modela 2048 ima drugo kvačilo za kardan , znači dvije papuče isto kao i na T40
novije serije imaju , ali od koje godine ne bih znao

uglavnom ovi stariji koji su oblika kao ovaj na slici ili moj , oni nemaju a nisam vidio ni mogućnost naknadne ugradnje
uglavnom je to vlatku veliki hendikep za rad sa nekoliko priključaka , većina može da radi i sa jednostepenim ali ipak nije to to

neznam od koje godine,bio je jedan kod mene u mom mestu i mogu ti reći da je jako lepo izgledao i imao je visoku kabinu,prostranu a gore je čini mi se bila ventilacija,naravno imao je i duplo kvačilo.al prodan je za dobre pare još pre 8-9 godina

pazi,možda grešim ali koliko se ja sećam imao je novi tip kabine znači,novi tip menjača i dvostepeno kvačilo.ima na internetu izgled tog t25 samo nemogu da nađem podatke za njega

Ja imam 92 godiste kabina sa ventilacijom i grejanjem ali nema dvostepeno kvacilo.Stare modele su pravili do 94 ako se ne varam ali nisu imali dvostepeno kvacilo.Kolega ima jednog novog modela 2043 ili tako nesto,taj vec ima duplo kvacilo ali menjac je skoro isti ko na starim modelima :ppozdrav:

možda sam ja onda pogrešio za dvostepeno kvačilo,izvinjavamo se,mlogo se izvinjavamo.možda sam ja zamislio kako bi bilo lepo da ima dvostepeno kvačilo-a on nema :haha:a bio sam siguran da mi čovek reče kako je radio i sa balirkom..............

radim i ja sa balirkom sa jednostepenim kvačilom , ali idem brzinom kretanja da nemože da se desi zagušivanje :D

Nazad
Vrh