VLADIMIREC T-25

prvi put čujem da neko hilznuje vlatka :sta:

a ako je to tako u picikato stanju nemoj se dvoumiti , količina posla koju treba da ti odradi je smiješna šta on može, ja sa njime mnogo više radim stim da sam sa njime paralelno uvijek imao rusa kao velikog brata :D
vlatko kod mene u šumi nekada izvozi tih 30 metara drva za dva dana :ppozdrav:

Ovo za hilzne mi je on rekao :sta: A sta mislite za cenu ? Mnogo... malo...

Pitanje za Dukanca: KOliko kosta cekrk za njega sa jedno 70 metara sajle ako moze da stane ?

Sto se tice ove glave upravljaca da li moze da se dotegne ili mora nova ? Znam da moraju prvo spone da se srede i da se skine glava ali mislim teoretski da li ima uslov za dotezanje ?
I koliko kosta nova ?

@tutun nemoj se ni malo dvoumiti, snagom vlatka ces se iznenaditi nakon prvog posla, zemlje imas relativno malo i to za vlatka nece biti nikakav problem! Moj savet ti je kupuj dok nije otisao u tudje ruke posto ce ti biti zao :ppozdrav:

kućište volana se može dotezati u nekim granicama , ako je razvaljeno onda mu zamijeniš puž ili nadješ čitavo kućište volana na vašaru

evo juče me komšija zvao da odem i pogeldam kako je on uradio kućište volana od mercedesa na svoga vlatka
morat ću otići da ga snimim malo

A cena ? Mnogo ili ne ? On ja prvobitno trazio 2000 evra ali ono kao ako si ozbiljan 1900. Znam da mogu da ga ubijem na 1800 ali da li da pokusavam na 1700. Jel to jaka cena za njega sa obzirom da ima plug i drljacu ?

tutun je napisao(la):
Pitanje za Dukanca: KOliko kosta cekrk za njega sa jedno 70 metara sajle ako moze da stane ?

Čekrk se kreće oko 300e kod strugara, meni je ostao od predhodnih traktora samo sam izmenjao kačenje, ali da ti kažem da je na vlatka veoma teško staviti čekrk zbog hidraulične pumpe koja je napolju pa čekrk mora da se izmakne, ima na slikama kako je kod mene uklopljeno. A što se tiče sajle, kod mene na koturu ima 100 metara, a cena zavisi od debljine sajle i kvaliteta ova je plaćana 80 centi po metru...

A što se tiče cene za tog vlatka što imaš u ponudi, ako je u dobrom stanju 1800 e nije mnogo sa tim priključnim mašinama.

Hvala Dukanac . Vec sam skinuo tvoje slike cekrka i procitao celu temu jedno dva puta. Jos mi samo Vlatko fali. To je ono " nisam jeb`o al sam gled`o" !!!!!!
Sutra ga zovem i nudim 1700 evra pa sta bog da .

@ tutun

Jesi li otvorio privatnu poruku što sam ti poslao još posle podne? Pogledaj je i razmisli.

Pozdrav od Mirka iz Kule. :cao:

Pa da se pohvalim !!!!!!
kupio ja Vladimirca ! Platio ga 1750 evra. Dosta zadovoljan sa kupovinom , mahina samo takva. Jeste da sam ga vozio samo jedno 2 km ali sam zadovoljan. Probacu da ubacim slike ali su sa mobilnog jer sam ga dovezao pred mrak pa nisam stigao da ga islikam digitalnim.
I naravno jedno pitanje : u saobracajnoj mi pise 18.5 kw. 74 godiste, tip T25A1 ? Zar oni nemaju 25 kw ? Ili sam se zaj...o pa sam uzeo neku najslabiju varijantu ?
nv6zpe.jpg

epjcky.jpg

ifplp3.jpg

99l3ie.jpg

LJUDI OBICAN PLUG JE 500EURA ::novac::
VLATKO JE STROJ TO JA GARANTUJEM I MISLIM DA DO 2000EURA UOPSTE NIJE SKUPO
CAK AKO I NIJE U ODLICNOM STANJU :cao:

Nije skupo ako ga posmatraš kao mašinu koja radi zemlju, ali ako pogledaš cene ostalih traktora videćeš da za 2000 evra može da se kupi i malo jači traktor sa dvostepenim kvačilom i hidraulikom sa plivajućim položajem (Imt, Zetor, Torpedo).

@ bosanac 80

1. Nemoj vikati,
2. Kakav je to "običan" plug po toj ceni? Za "Vladimirca"?

tutun je napisao(la):
Zar oni nemaju 25 kw ? Ili sam se zaj...o pa sam uzeo neku najslabiju varijantu ?

ma pusti ti šta piše u saobraćajnoj , ima on dovoljno
slikaj samo boš pumpu da je vidim

svi motori na vlatku su isti , u detalj , od prvog do zadnjeg i iz njeg amože da se istjera 35 bez problema :cao:

kod nas u bosni tesko da se nadje vlatko ispod 2000evra a da valja,a inema nih nesto pretjerano puno

Nazad
Vrh