VLADIMIREC T-25

Savoris, kako ti se cini.... onako, na oko....

Dukanac je napisao(la):
Neka je sa srećom kupovina :ppozdrav: Izgled obećava, izgleda očuvan, samo da mu zameniš auspuh :D
Sto bre :haha: Sta mu fali ? Pa kako drugacije selo da vidi da sam kupio traktor?
Post je spojen: [time]1297889988[/time]

tutun je napisao(la):
Dukanac je napisao(la):
Neka je sa srećom kupovina :ppozdrav: Izgled obećava, izgleda očuvan, samo da mu zameniš auspuh :D
Sto bre :haha: Sta mu fali ? Pa kako drugacije selo da vidi da sam kupio traktor?
Post je spojen: [time]1297864788[/time]

galki je napisao(la):
tutun je napisao(la):
Dukanac je napisao(la):
Post je spojen: [time]1297839588[/time]
Nije valjda da si im rekao??

tutun je napisao(la):
Dukanac je napisao(la):
Post je spojen: [time]1297864788[/time]

E to jeste, ima u tri sela da čuju da si kupio traktor... A ovo za tepih, ma pusti to, zajebava manguparija...

@mirmag, već je galki uzeo muštuluk, nije mogao da se suzdrži...

Bos pumpa....
2ajuhwj.jpg
xlw7sl.jpg

t82c2g.jpg
95mtub.jpg

vol8nd.jpg

evo ga kako je moj komšija prebacio razvodnik hidraulike pored sjedišta i mogu vam reći da mi se opasno svidjelo ::svaka cast::

76218309.jpg

38487633.jpg

Stvarno dobro rešenje, ::svaka cast:: Savo možeš li mi detaljnije objasniti ovu operaciju.... Stvarno je mnogo lakše kad je razvodnik ovde :D

šta ti nije jasno , čovjek samo jednu ploču dogradio na koju je zašrafio razvodnik , sve cijevi metalne od hidraulike kaže de je uz minimalne prepravke iste ugradio , ništa nije falilo , samo je postojeće ''prestrojio''
i meni se opasno svidjelo ako budem imao vremena i ja prebacujem garant

Pozdrav ljudi,

recite mi gdje mugu dobiti rezervne djelove za vladimirac T25A?

Martin iz Slovenije

Evo da se predstavim,

Ja sam Martin iz Slovenije,doma ima 2 vladimirca T25A, jednoga je kupio otac mislim da godine 1974, nisam siguram. A drugog smo kupili prije 3 godine. Za našu malu kmetiju in gozd stvarno dobri traktor.
Došao je čas da malo popravim obadva traktora i trebam rezervne djelove.

pozdrav,svima! Imam pitanje za vlasnike vlatka...Interesuje me da li vlatko ima i sporohodne brzine?
Kod mene je u kraju stigao jedan vlatko i uz jedan uspon je isao jako sporo (vukao je prikolicu punu vestaka)...Pitao sam ga zar ne moze brze,nasta je on odgovorio da prvom ne moze a da mu je ova jako spora ali tako ide..
Da li bi mogao neko da mi ukratko pojasni...
Hvala!

Nazad
Vrh