Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sto bre Sta mu fali ? Pa kako drugacije selo da vidi da sam kupio traktor?Dukanac je napisao(la):Neka je sa srećom kupovina Izgled obećava, izgleda očuvan, samo da mu zameniš auspuh
Ne razumem .galki je napisao(la):tepih tepih
pitaj sava ili dukanca oni ce ti recitutun je napisao(la):Sto bre Sta mu fali ? Pa kako drugacije selo da vidi da sam kupio traktor?Dukanac je napisao(la):Neka je sa srećom kupovina Izgled obećava, izgleda očuvan, samo da mu zameniš auspuh
Post je spojen: [time]1297864788[/time]_________________________________________________
Nije valjda da si im rekao??galki je napisao(la):pitaj sava ili dukanca oni ce ti recitutun je napisao(la):Sto bre Sta mu fali ? Pa kako drugacije selo da vidi da sam kupio traktor?Dukanac je napisao(la):Neka je sa srećom kupovina Izgled obećava, izgleda očuvan, samo da mu zameniš auspuh
Post je spojen: [time]1297839588[/time]_________________________________________________
tutun je napisao(la):Sto bre Sta mu fali ? Pa kako drugacije selo da vidi da sam kupio traktor?Dukanac je napisao(la):Neka je sa srećom kupovina Izgled obećava, izgleda očuvan, samo da mu zameniš auspuh
Post je spojen: [time]1297864788[/time]_________________________________________________
tutun je napisao(la):Savoris, kako ti se cini.... onako, na oko....