VLADIMIREC T-25

Moraš da downloaduješ, tj kad uđeš na ovaj link sačekaš da odbroji minut i ideš na regular download, kad skineš otvara se pomoću programa WinZip Kod mene radi, svaka čast za ovaj prospekt, pregledao sam ceo, dosta stvari sam tek sada skapirao.... :ppozdrav:

bosanac 80 je napisao(la):
Savo neznam jel do mene ali ja ovo ne uspijevam otvorit(upustvo za vlatka)

e ako je duka skapirao onda moraš i ti iako si bosanac :haha: :haha: :haha: :haha:

zahvalite se SASHA63 sa cro foruma on je skenirao :cao:
a da ima korisnih stvari , ima , i ja sam mnogo nedoumica riješio

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
samo vi zezajte :cao:
Post je spojen: [time]1295101499[/time]
i jos nesto, na mom vlatku nema rucice gdje bi se mogao ukljuciti kardan samo ono dole,ima kao neka polugica kod kardana, >: znaci trebam to povezati nekako volio bi vidjet kako je to rijeseno,ja mogu improvizovati nesto ali me interesuje kako je to orginalno uradjeno? :cao:
hvala.

galki je napisao(la):
hehehe kako je smesno resen menjac na vlatku :D

mjenjač je skoro pa savršen , kad u nekog drugog traktora povadiš sve zupčanike iz mjenjača a traktor ostane u jednom komadu na točkovima javi mi se :D

@duka
šta te je sexalo ? izgleda nije ulazio dovoljno u brzohodne :sta:

Imaš oko sokolovo :D :D
Problem je bio u tome, pre izvesnog vremena menjač se zaglavio u SH, telefonom sam im objasnio da odviju kućište sa leve strane i da gurnu rukom i odglave, međutim oni nisu znali da ne može da izađe iz brzine dok ne stisnu kvačilo pa udarali čekićem i naštafkovali kraj poluge pa zbog toga nije mogao da pođe kroz rupu i da uzubi BH... bio sam ubeđen da su u menjaču nešto zakrivili, viljušku ili ko zna, međutim ceo kvar je bio u tome, obradio sam kraj, skinuo što je bilo naštafkovano i sad radi kao doxa... Usput sam doštelovao kočnice i odradio još par sitnica sad je sve super....

Naravoučenije svega ovoga: Ne treba svakom davati traktor.

Jedna sitnica koju sam razrešio sa brusilicom za 10 sekundi hendikepira ceo traktor :zli:
A gore kuda baca ulje da podmazuje menjač bilo je puno blata :udri: :udri: , detaljno sam očistio, nije ostalo ni gram blata, mada mi nije jasno kako je dospelo unutra :sta:

A koja je to sitnica koja fali za 5+ :sta: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: ::namigivanje::

pojma nemam odakle je blato moglo ući :sta: možda na ručice mejnjača kada pada kiša pošto nemaš kabine , ili ručicu bokade :sta:

a fali mu sporija prva , samim time i sporiji rikverc , to je za + , a ostalo je za 5

Idi begaj, bacio si me u opasno razmišljanje o toj sitnici koja fali. :D

U potpunosti se slažem da je prva prebrza, a specijalne pre spore. :udri: :udri: :udri:

[evo ga uputstvo za vlatka na exYU jeziku

ZA OVO UPUTSTVO ZAHVALITI ČLANU SASHA963 SA HR FORUMA , pošto je to on skenirao i uploadovao , nadam se da neće imati ništa protiv :ppozdrav:

http://www.megaupload.com/?d=N7W9K997

svaka cast za upustvo majstore.dlicna stvarhvala

ajde sad navalite :cao:
[/quote]

evo koja slika kako sam prepravio španere na vlatku , a vide se i oni lanci koji idu sa gornjih pesnica dole na kuku
a malo i da živnemo temu :D

abcd0002v.jpg

abcd0005f.jpg

abcd0004jg.jpg

abcd0003b.jpg

Ne mogu da se setim kako kod mene stoje spaneri ::sramota:: ::sramota:: ::sramota:: sutra ću da pogledam. A ove lance za kuku sam pobacao zbog čekrka tako da je kuka fiksirana a prikolicu kačim svojeručno. ::namigivanje:: :haha: :haha: :haha:

španeri su mu fabrički ukršteni , pa kada kačaš priključak sa kardanom muka živa ::lose:: španeri i kardan se dodirnu , nešto mora da pukne :udri:
ovo je :D

kod mene u selu jedan majstor je te platne sto se srafe za reduktor napravio sa produzetkom tj platna je jajastog oblika ali i ova ideja nije losa.Na mom vlatku je unakrsno vezanje ali cu u sto skorije vreme prepreviti na spoljno kacenje.Cim namontirzm saljem slike mog druga vladike ::svaka cast::

Evo šta je ostalo od mojih lančića na vlatku :haha: :haha: :haha:
s6pw8i.jpg

Danas sam skinuo zvezdu od čekrka, što nailazi na izlazno vreteno, moram novu da napravim stara se pojela...

2usaav5.jpg

33ze338.jpg

2d98n7k.jpg

Savo,ne zamjeri, ali čii mi se da su tvoji španeri slabo pričvrščeni na onom djelu kod kotača,kod dukanca mi se to vidi bolje napravljeno.
Dukanac dali imaš kakvu dasku za to vitlo?

Nazad
Vrh