VLADIMIREC T-25

Kvacilo odvaja dobro,bez problema samo me zeza otkljucavanje.Nece da otkljuca kad je u bilo kojoj brzini.Jedan majstor mi je kao bio resio taj problem podesavanjem one polugice.Jedno vreme je bilo ok,a sad mi se javlja taj problem i sporom prenosu,inace imam vladiku sa dvopalicnim menjacem,malo stariji model.Da li se mogu istositi ona cetiri klina koja zakljucavaju menjac.

mirkan je napisao(la):
Kvacilo odvaja dobro,bez problema samo me zeza otkljucavanje.Nece da otkljuca kad je u bilo kojoj brzini.Jedan majstor mi je kao bio resio taj problem podesavanjem one polugice.Jedno vreme je bilo ok,a sad mi se javlja taj problem i sporom prenosu,inace imam vladiku sa dvopalicnim menjacem,malo stariji model.Da li se mogu istositi ona cetiri klina koja zakljucavaju menjac.
trebao bi rastaviti mehanizam za zaključavanje i detaljno ga očistiti i podmazati, kod mene je bio sličan problem, provjeri ulje u getribi!

Probacu i to.Pre nekog vremena u transportu mi se rastavila spojnica.jedan kosija mi rece da je to mana vladike te da je i on imao takav problem i nije ga reio?sta da radim da mi se to ne desi.

Savo stradalo je sve to sa prve fotografije :zli:
ja sam namjerno slikao tako sastavljeno da bi bilo jasnije o cemu se radi.
jedan dio kosta 35 a drugi 50 eura ::novac::
zvao sam Misu i pokusao mu objasnit o cemu se radi i on je kao skontao ali ja se bojim da mi ne posalje nesto sasvim deseto,ima li ovo cudo tacan naziv :sta:
ako ima vec jeftiniji neko Savo posalji broj.HVALA unapred :ppozdrav:

čekaj , znači otišla ti i osovina sa ležajom i ovo deklo u kojem je štelovanje lufta , jel :sta:
sad sam zvao ovoga što ja od njega uzimam , osovina sa ležajom je 50e , za deklo tj. ovaj poklopac nisam ni pitao , šta tu ima da crkne :sta:

eo ti broj na PP

saleso je napisao(la):
ljudi posto je korpa za vladimirca kompletna mislim nova
uu neznam tačno ali znam da nije malo ::lose:: a šta će ti kompletna , imaju da se uzmo pojedini dijelovi
šta je sa tvojom , šta te tačno zeza ?
nisam siguran ali čini mi se da je preko 100 evra

pa sve je otislo najbolje je sve promeniti i nju i lamelu i druk lezaj,a jel mozda zbas onaj deo spojnicke sto je u menjacu dal se moze izvaditi a da se ne otvara menjac

može se izvaditi , skini onaj poklopčić tačno iza hidraulične pumpe i unutra ima spojnica , tu spojnicu skini i jednostavno izvuci prednju polovinu spojničke prema naprijed

pa i ja mislim e onda jbg a od cega mislim kakve su zice ti osiguraci na tim osovinama da ne bi setala da spojnica

koja spojnica :sta: jel misliš na reverzeru :sta:
evo ti slika reverzera
052.gif

saleso je napisao(la):
mislis na spojnicke gde se spajaju
Da.One dve polutke ostale da vise na srafu sa krunastom maticom a kajle ispale.Zamenio sam kajle,sve vratio na svoje mesto i ide a dokle ce,ne znam.Kad mi se to desilo sa spojnicom tada mi je stradao i lezaj kuda prolazi spojnicka osovina iz motora.Naravno obadva smo zamenili i sve je ok.
Danas sam povezao i struju tako da je vladika spreman za sezonu.Nadam se da nece biti kvarova.
Cim skontam postavljanje slika saljem da vam pokazem sta je rusko vozilo.poz i hvala unapred

kinez je napisao(la):
poz.svima,dali neko zna de ima da se kupi polovna pumpa visokog pritiska za t25
imam ja ali nije provjerena
Post je spojen: [time]1294784623[/time]

ZA OVO UPUTSTVO ZAHVALITI ČLANU SASHA963 SA HR FORUMA , pošto je to on skenirao i uploadovao , nadam se da neće imati ništa protiv :ppozdrav:

http://www.megaupload.com/?d=N7W9K997

ajde sad navalite :cao:

Da li neko moze da mi pomogne oko spojnice sto spaja cpojnicke osovine menjaca i motora tj kvacila.Problem je taj sto se raspala tj rastavila u transportu.sastavio sam je ali se bojim da mi se ponovo ne rastavi.HVALA UNAPRED

Nazad
Vrh