VLADIMIREC T-25

Slazem se zato nesto natotrljis nazad skujes za pola sata ili povaris stranicu od kamijona i guraj parking u rikverc,ja to sa krilom uprem i samo u jednu stranu guram i zguram a nista mi nesmeta siroko mi i dugacko :D :ppozdrav: .

da dobra jes klinara
ali npr kod manjjh trakotra kod kojih nemozes bas da stavis sirinu 2 metra,nego moras manje pa onda moras prosirivati a to sa plugom na slovo V je nemoguce

Kako nemozes pa moja je 2.20-2.40m neznam tacno ali Mercedes 124 ide za mnom bez problema.Kad se vracam onda uprem krilom u jednu stranu i opet za metar prosirim.Najgore je izmedju zivica imam nekih 50m i treba ga zbiti u zivicu e to moram popola pa onda do zemlje ga ocistim.Pa mislim da ima negdje na forumu video kako cistim.Samo sad nisam kabine od jesenas vratio pa ga ni nevozam a nemam sta ni cistiti.Dosada snjega nije bilo koje auto nemoze gaziti a to je 30cm.

ma ja na svom malom trakotru od 18ks imam dasku od 1.80m naprijed se kaci,nisam je jos probao jer nema vog snijega samo nesto bali bezveze, a imam u panu napraviti klinaru i sto naprijed je kaciti,nebi vise sire od 1.20m ali napravi cu je ostriju tako da mogu veci snijeg cistit sa ovim svojim malim traktorom,pa posle ovom ravnom daskom pomalo prosirivati...

a sto se tice vlatak moze on gurat klinaru od 2.5m ako treba,kad ga pogledas ne bi rek oda je neka snaga ali kad vidis sta to povuce oci ti stanu

Mora biti sira malo od predmjih tockova jer ce ti snjeg zasipsti se a to mu(ti) otezava posao.Radje nek je vece-sira pa nebudi se ljen dignuti i u 3 noci da procistis i kad se vracas upres krilom u jednu stranu i prosiris za metar kad se vracas.E sad 18ks moraces cesce cistiti da ti nezatrpa jer onda ULT ima sta raditi a ne 18ks traktor :ppozdrav: .
Post je spojen: [time]1293955293[/time]

ma joj ja se nebavim profi sa tim,cist onako da malo ocistim oko kuce na selu,i da mogu sa autom doci,ali i to nije problem jer imam terenca,inace odosmo mi u :off_topic:

sta ima ljudi? jel ko isao na vasar u Rumu to je trebalo biti danas ako se ne varam,ja nisam mogao jer sam se morao vratit na posao,ali sledeca prilika i idem100%,volan sam rasklopio na vlatku i slikao sam onaj dio koi bi trebao zamijeniti ali sam zaboravio aparat koim sam to slikao,ostao mi tamo kod kuce u BIH :udri: :udri: :udri: :udri: uhvatilo me novogodisnje ludilo :haha:

Pozdrav za sve vas forumase i imam jedno pitanje u vezi mog vladike.
kupio sam ga per pola god i sve je bilo ok,dok se nije poceo kvariti.on je stajao malo duze kod bivseg gazde koji ga nije vozio,zbog cega ne znam.Prvo je pocelo sa mesanjem brzina,pa zatim lezaj hidro pumpe.sad mi se desava da ne radi blokirannje brzine tj ne mogu da ga izbacim dok par puta ne stisnem kvacilo,onda izbacim bez problema.tako vozim jedno vreme pa opet.Sta da radim?

sa desne strane ispod platforme imaš blokadu šaltanja brzina, blokadu iisključuješ pritiskom kvačila, postoji poluga kojom se štela blokada, pokušaj podesiti blokadu da kad je kvačilo pritisnuto šaltaš bez zapinjanja a kad je kvačilo u gornjem položaju šaltati ne možeš, nepodešenost te blokade može biti i uzrok mješanja brzina

Mirkane jarane imao sam i ja slican problem,kod mene je mijesao brzine a desavalo se da nemogu izbacit kao da ga uklijesti,problem sam rijesio tako sto sam otvorio mijenjac i uocio da ona jedna "VILICA" barem je ja tako zovem nije u istoj ravnini sa drugim i nije mogao uzubljivati dobro u brzinu,kvacilo se nije dizalo do kraja onako do pola znaci kad ubacis u brzinu i pustis kvacilo ne podigne se do kraja nego ostane do pola otprilike,mislim da je i kod tebe neka sitnica a Savo i ostali su kao doktori za vlatka pa budi bez brige :cao: ovo je tek onako da te malo utjesim :cool:

Imam jedno pitanje za Mirkana, znači stisneš kvačilo a neće da izađe iz brzine, a kvačilo odvaja normalno? I da li neće da izađe iz odredqđe brzine npr 3,5 ili je problem da izbaciš iz svake brzine?? :sta:

Mirkane mogao bi da nam se predstaviš u odgovarajućoj temi čisto da znamo sa kim imamo posla http://poljoinfo.com/index.php?topic=2.3690 :cao: :cao: :cao: :cao: :cao: :ppozdrav: :ppozdrav:

Koliko ima prostora između prednje maske i hladnjaka kod Vladimirca? Da li ste Vi što radite po šumama razmišljali da na maski isečete dva kruga (ili dva pravougaonika, u zavisnosti od oblika farova) i da s unutrašnje strane zašrafite dva fara? A ispred stavite zaštitnu mrežicu, i time ćete biti mnogo sigurniji da vam ih neka grana neće odvaliti.
Maska od Vladka mi se čini idealnom za ovakvu prepravku.

Kasnije sam saznao da nema hladnjak. Ideju o farovima sam dobio razgovarajući s jednim članom i mislim da je za šumare korisna.

rezervoar je odmah iza maske , nema ni 2cm lufta
a dobro mu stoje farovi , iznad mosta su i prilično su zaštićeni samim svojim položajom , eventualno se oko njih može napraviti neki ram ili kavez
ja sam do sada samo jednom razbio far , moja greška naravno

MONTOYA je napisao(la):
vidise na slikama farovi su ti ko novi ::namigivanje::
oni uglavnom rade , estetika me uopšte ne zanima ::namigivanje::
inače regularne farove koristim samo kada sam u saobraćaju , za sve ostale radnje po mraku sijaju ona svjetla sa kabine , nejerovatno koliko su dobra ::svaka cast::

Drugovi, ovo je deo upravljačkog mehanizma (valjda je to puž) koji bi trebalo zamijeniti. Kako ću na osnovu ove slike da znam tačan naziv dijela, kako bih ga naručio kod Miše Ukrajinca?
esvyo9.jpg

Post je spojen: [time]недеља, 09. јануар 2011. 07:15:14 CST[/time]

11l0i8x.jpg

2a5n814.jpg

1exe9.jpg

23ll9bd.jpg

wiqyc1.jpg

6nxbhl.jpg

bosanac , jeli ovo sa prve slike ?
i šta mu je tačno stradalo , ja mislim da ima da se kupi posebno onaj dio sa ležajom i ovim kružnim zupčanikom , nisam siguran ali čini mi se da sam to vidio posebno kod njih

Mišo ti je skup , ima i jeftinije ::namigivanje::

Nazad
Vrh