frkani
Član
Koliko je kilograma težak vladimirac bez kabine? Imam jedan za prodaju pa gledam koliko bi dobio za njega ako ide na otpad. Motor je dobar ali vrijeme je za bacanje nepotrebnih stvari.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nove stubline i nove karike i ulje SAE 40. To kad zamenis samo karike i nije neko resenje. Treba im 2 godine da legnu na svoje mesto.
Potrosio sam oko 68 l nafte i 22casa oranja sto uopste nije lose za jednobrazni plug i uslove za rad jer ovo je lepljiva barska zemlja .Nekoliko ih je dolazilo i napustalo jer nemogu da vuku plugove pogotou drugog dana kad je i kisa pala ali tenkic se neda .Mirosti kupljeni su da rade i zarade kao i traktor i prilika se ne propusta a sestra i zet prezadovoljni rezultatom jer 539 nije mogao ni da pipne
Послато са SM-G361F уз помоћ Тапатока
Mene sad muci kako da na kip (ima jedan izlaz) da zakacim dvosmerni klip od kosacice da bi imao pomak levo desno...pa ako neko ima neku ideju@@@@@tjomi@@@...Moras imati dva izlaza. Vidi iznad hidraulicne pumpe ima metalna cev zatvorena sa srafom.