Ja sam pre imao imt 533,kupio sam vladimirca,zato sto mi je ispao mnogo povoljno a i dosta sam cuo o tom traktoru. posto sam imao oba na raspolaganju,odlucio sam da ih testiram u istim uslovima,suma,vukao sam loznicku kiperku,oranje,tanjranje i razbacivanje djubreta ciklonom...itd...Zimi t25 pali na pola kljuca,dok ferguson,jedva sastavi,sama tezina vladimirca je na prvom mestu,zato sto iz mesta povlaci teret bez problema,a ferguson slajfuje....tanjranje sa t25 je igranje u odnosu na imt 533 zato sto se imt na svakom usponu podize na zadnje tockove....potrosnja t25 je daleko zahvalnija nefo kod imt 533,jedino imt533 ima prednost zbog dvostepenog kvacila koje mi znaci prilikom baliranja....ali vec sam se i ovako navikao....dvosmerna hidraulika kod t25 ima jednu prednost,par puta sam naseo u sumi sa t25,tu je hidraulika odradila vaznu ulogu,isekao dva panja,podigao ceo traktor,podbacio pod tockove i vratio sew u nazad.jedino sto imt 533 ima precizniju hidrauliku i laksu za rad... Odrzavanje vladimirca je smesno u odnosu na imt... I naravno,prodao sam IMT 533 a ostavio VLADIMIRCA T25