Bi Zeleni
Član
Pa sunce mu šareno pumpa je tarirana ima plombu i sve.
Послато са SM-G355HN уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na koji nacin si planiro uradit hidrauliku,ja sam ovih dana zavrsio sa ugradnjom hidro volana.Dobrodol,i kod ,mene je takav relej bez oznaka...Necu da ga izbacujem,znam da mu znaci a da ne treba ne bi ga ni fabrika postavila.Dosta ljudi takve releje za paljenje izbacuje,i posle se zale kako im se zapale brave... I ja sam gledao,ne moze od lade,kupicu sutra relej od 70-80 ampera,jer i ja imam stari alnaser. Ja sam poceo da radim na ugradnji servo volana na vladimirca....idem sada u rumu na buvljak da vidim sta mogu da nadjem.Samo ne znam kada je najbolje otici u rumu,neko kaze 2 neko 3 pa ne znam kome da verujem...ili da odem prvog pa da spavam tamo u kolima do 4...
Iskreno cjos razmisljam....jos nisam odlucio,posto mi je glava volana (puz) losa,planiram da savim hidro volan.Idem u rumu sada pa cu videti sta nadjem od delova,ali kako sam ja zamislio,planiram da stavim servo pumpu,glavu za hidro volan i klip koji cu pocezati sa rukavcem,tamo gde dolazi gurajuca spona....Bilo bi mi lakse kada bih imao neku sliku,nekog uradjenog vladimirca sa hidro volanom...Na koji nacin si planiro uradit hidrauliku,ja sam ovih dana zavrsio sa ugradnjom hidro volana.
Bolje nista nediraj ako nisi siguran da znas sta radis.Moram poklopac skroz osvrnuti i skinuti pa onda kućište nastelovati pa vratiti poklopac.