Kada sam kupio vlajka odmah je isla zamena ulja filtera i provera ulja u svim ostalim delovima itd itd.......Tada nisam bio upoznat sa centrifugalnim filterom za ulje jer se nisam ni sretao sa tim do tada,tako da kada sam menjao ulje u motoru i cistio centrifugalni nisam obracao paznju na one dizne u donjem delu rotora jer nisam znao da treba. Ocistio sam sve po ps-u ali sam kasnije u knjizi video da postoje te dizne. Posto nista ne volim da radim ofrlje danas sam napokon uhvatio vremena da skinem ponovo centrifugalni i da ocistim te dizne koje su naravno bile zabetonirane.Sklopim ja to sve nazad.Zazor ima,rotor se lako vrti,ulje ide kroz dizne sve ok. Upalim ja traktor i posle kraceg rada ugasim ga i ocekujem da se cuje zvuk vrtenja centrifugalnog i dalje posle gasenja motora jer sam procitao da bi trebalo tako da se cuje. Necuh nista?!?!?!?! Opet upalim,ostavim jos malo da radi,ugasim i opet nista?!?!?!?! Skinem opet i proverim,rotor se vrti lako,sve stoji ok i opet sklopim. Upalim,radi malo,ugasim ali opet nista ne cujem po gasenju motora?????? U cemu je kvaka????? Primetio sam da pokazuje i manji pritisak ulja nago sto je bio pre ciscenja tih dizni u filteru.