VLADIMIREC T-25

Zavrseni i bocni lanci...
img20150307123803.jpg
img20150307123817.jpg

Bravo druze, odlicno si zapazio. Posumljao sam zbog kvaliteta slika, ali opet rekoh mozda ipak neki T 30 ima i kod nas.

Moze biti i da je prevara jer ove slike sam video negde na you tube. Samo jednog sam u zivotu video pre par godina i to na kamionu natovaren ali gde je zavrsio ko zna. Jedino nase budale od firmi nisu ovaj model uvozili koji je ponajbolji .Ali dovoljan je nama i ovakav kakav imamo

Meni licno pase vise 25-ica jer je manja a i kabina nije original nego je uza a to mi odgovara jer mi sluzi za radove u vocnjaku a i dovoljno je jak za moje potrebe. ::traktor:: :osmeh:

A i prava je maaaasiiiiiinaaaaa ::svaka cast::::svaka cast::::super::::super:::osmeh:

Sta sve moze vlatko nebismo ni znali da nije ovakvih snimaka.Nisam ni ja bolje sa mojim radio dok sam plugom cupao obalu .Ma vlatko je cudo sta moze :bravo:.Koliko mi se cini ovaj je isao na neki tip ekspedicije sa vlatkom kroz najsurovije predele takoreci

Ma idealan polozaj je jeko tesko pronaci da bude jaka upora dovoljno. Nisu ti ni poluge u pravim rupama na plocama posto ti je u niskom podesenju. tebi sad stoje za srednju podesenost ali posto neces orati sa njim i nema toliko veze sem mozda koliko ce podizati uvis, hocu reci dal ce podizati neki prikljucak dovoljno

Ok...nego kad je ugasen za 20 minuta spusti poluge skroz pod teretom,a stavio sam nove gumice u klipu,nisam nista duze radio da bi probao dal ce i u radu da spusta tako brzo poluge,sta ti mislis?

Nazad
Vrh