VLADIMIREC T-25

Ma znam da su djubretarke teske ko djavo zato sam i napisao tako. kod rodjaka je tandemka jos ,pa rasklimala i felge i reduktore na ursusu 355

Zavisi sta podrazumeva pod servisom hidraulike. Ako je dihtovanje onda ne mora nista skidati.

Pa bar kod mene je onaj razvodnik kao na djavolu,ne mozes mu prici nikako,sa sedista smeta volan,a sa strane ne mozes jer nema vrata desna,a sa levih vrata daleko...ali moze se skinuti da se ne dira kabina,uz malo muke... :)

- - - - - - - - - -

mislim da je lakse na njemu skinuti razvodnik,nego na imt-u skidati plocu hidraulika i nabijati glavu u kuciste dole,i ubaciti makaze od hidraulika... :)

zna li neko kako da namestim bocne lance za poluge,posto nemam nikakve,vec 10 dana razmisljam i ne pada mi nista na pamet,kako bi bilo pametno resenje...

Napravis samo prstenove od neke 8-10mm ploce i postavis preko poklopaca gde se steze matica sto steze lezaj od tocka. zavaris na plocu usku za koju ces lanac zakaciti da bude sto pribliznija tacki gde su poluge zakacene. Imaju se i za kupiti ali su lose ploce

Evo par nacina koje sam pronasao na netu. Neke slike su i od nasih clanova.

mayr0ifb5u0iz2zznwn.jpg

agroinform_20120408094848_DSCF0208kicsi.jpg

agroinform20130415081445.jpg

tnagroinform201405121816.jpg

tnagroinform201405121816.jpg

Evo ja sam danas isto uradio kao na trecoj slici,sinula mi ideja,a vidim da nisam jedini,nekom je i pre mene isto palo na pamet,u svakom slucaju hvala na pomoci... :)

- - - - - - - - - -

Ima li neko da proda kuciste rucne kocnice,onaj liveni deo na koji se namesta rucka i zubi...?

Evo ja sam danas isto uradio kao na trecoj slici,sinula mi ideja,a vidim da nisam jedini,nekom je i pre mene isto palo na pamet,u svakom slucaju hvala na pomoci... :)

- - - - - - - - - -

Ima li neko da proda kuciste rucne kocnice,onaj liveni deo na koji se namesta rucka i zubi...?

Kako izgleda taj deo mozda ja imam imas li sliku...

To je noviji tip za rucnu i tesko da ko ima rasturen. Razmisli i razmotri drugu soluciju: rucicu od kombija ili auta jacu prilagoditi toj raboti

Drugari pozdrav :osmeh:
Prvo da se predstavim,zovem se Aleksandar živim u šidu i posedujem od pre dva meseca T-25.
Drago mi je što postoji tema i ljudi voljni da pomognu oko ovog traktora.
Do sada sam posedovao jedan stari imt-533 ali sam ga prodao kada sam nasledio ovog vlatka tako da o njemu jako malo znam.
Ima tu stvari koje me interesuju i koje mi nisu jasne ali neću vas odmah gnjaviti nego ću prvo celu temu prelistati.
Za početak moželi mi ko reći u kojem je položaju ova aždaja.

Puno pozdrava za sve članove i unapred zahvalan :cool:
viewer.php
[/URL][/IMG]

Nazad
Vrh