VLADIMIREC T-25

Ma sta cu teze raditi sa njim,sluzice za balirku i da ide do prodavnice i nazad,i za obilazak njiva... :-D

Evo slika seme VTZ T-25A 1978.GOD sa dve rucice
dsc0206.jpg

jeste al pogledaj semu kod Sapunjara pa vidi za zadnju seriju dal je isti raspored brzina. to je onaj sto se razlikuje sto sam govorio da ima raspored i taj I -1-3-5 i II -2-4-6 . dok kod starije verzije svih je I-1-2-5 i II-3-4-6.tu jeste bitno dosta gde je raspored 2 i 3 brzine jer se prilicno koriste. nauka nije al bolje je izneti nesto sto treba tacno jer nekome ce koristiti to. za sve lakse poslove se moze nesmalo kako se hoce ali ja u principu uvek gledam da sto bolje iskoristim u prenosu sto ima tako da mi je raspored bitan

Ima tu logike sto je prepravljeno na 3 rucice ,jer pri poslovima gde cesto ides razlicitim brzinama napred nazad ce da mnogo lakse se izbarata sa prenosima koji su potrebni. za taj sa 1 rucicom sam od mnogih cuo prituzbe bas po tom pitanju.ali sve se hoce ako se moze. meni ovaj sa 2 rucice sasvim odgovara jer jje dosta lakse ali nebih se bunio i da je jos jedna.ali najvise bih voleo da ima jednu brzinu izmedju II i 1 radne i duplo kvacilo jer to bi dosta pomoglo a sa rucicama cemo se izborici nekako:ppozdrav:

Uf bas tako!!!!! Jedna malo sporija od 1 a brza od 2 puzajuce!!!!!! I da idu i u rikverc!!!!!!!

A i duplo kavacilo bi dobro doslo...

Ali jbg sve to ima VTZ 2048 pa izvolimo!!!!! :osmeh:

Menjac jeste isti ali ima duplo kavacilo.... Cuo sam da ih mnogi kude a meni se bas svidja... Mislim da bi za Balirku,setvu sa Pneumatskom,berac,prskalicu spartanje bio mnogo bolji od IMT 539... Po meni....

otpuno iste brzine kretanja kao i kod starog t25 .nije usporena nijedna ,znaci iste greske ponovo se ponavljaju. fali jedan prenos za oko 3,5-4km /cas i taj najvise ustreba. To je kolega Savoris preradio zrtvujuci cini mi se 3-4 brzinu za tu usporenu

Da bas fali ta brzina od 3.5-4km/h.... To mu bas nedostaje.... Meni se svidja taj 2048 i mislim da moze da sluzi uz dobro odrzavanje posebno za lakse poslove...

Nazad
Vrh