milanbelarus920
Član
I ja mislim da je klip,em curi,em se pomera u hilzni,i izgleda da ulje samo kruzi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Filter je metalni odnosno metalne plocice naslagane jedna na drugu i on nebi trebao da smeta radu hidraulike jer se nalazi na povratnom vodu iz njega se ulje sliva u rezervoar. Uzrok ti je verovatno klip amozda i pumpa. Najbolje da mozes da izmeris koliki je pritisak ulja u sistemu, ubodes manometar u prikljucak za kipu i on treba da pokaze 100bara ako je pumpa nova .
ljudi dugo sam clan foruma pratio sam mnoge teme i dosta sam toga naucio i bilo je puno dobri savjeta ,,ali nisam nista do sad komentariso jer ja sam i dalje potpuni amater u poljoprivredi,,,ali upravo sad sam procito da je jedan nas clan foruma kupio vladimirca t 25 prije 10 dana i jednostavno sam se morao javiti i pohvaliti dasam i ja isto prije 10 dana kupio vladimirca t 25 i to mi je prvi traktor i namjeravam sa njim sad u proljece poceti raditi oranje tanjiranje i sl,,zasad sam samo naucio gdje mu je rikverc i prva brzina ali cim ovaj snijeg ode idem u njivu polako i tamo cu da vjezbam sve ostale brzine,,,to mi je bio jedini traktor kojeg sam mogao kupiti jer nisam imao vise para sad mi ostaje da polako kupim plug i tanjrace pa da krenem sa poslom,,,pozz svim clanovima ,