VLADIMIREC T-25

Filter je metalni odnosno metalne plocice naslagane jedna na drugu i on nebi trebao da smeta radu hidraulike jer se nalazi na povratnom vodu iz njega se ulje sliva u rezervoar. Uzrok ti je verovatno klip amozda i pumpa. Najbolje da mozes da izmeris koliki je pritisak ulja u sistemu, ubodes manometar u prikljucak za kipu i on treba da pokaze 100bara ako je pumpa nova .

Tesko da ce filter biti uzrok, to znam, ali rekao sam da izmedju ostalog ocisti posto je menjao ulje.

- - - - - - - - - -

ljudi dugo sam clan foruma pratio sam mnoge teme i dosta sam toga naucio i bilo je puno dobri savjeta ,,ali nisam nista do sad komentariso jer ja sam i dalje potpuni amater u poljoprivredi,,,ali upravo sad sam procito da je jedan nas clan foruma kupio vladimirca t 25 prije 10 dana i jednostavno sam se morao javiti i pohvaliti dasam i ja isto prije 10 dana kupio vladimirca t 25 i to mi je prvi traktor i namjeravam sa njim sad u proljece poceti raditi oranje tanjiranje i sl,,zasad sam samo naucio gdje mu je rikverc i prva brzina ali cim ovaj snijeg ode idem u njivu polako i tamo cu da vjezbam sve ostale brzine,,,to mi je bio jedini traktor kojeg sam mogao kupiti jer nisam imao vise para sad mi ostaje da polako kupim plug i tanjrace pa da krenem sa poslom,,,pozz svim clanovima ,

Druze ne brini savadaces ti rukovanje tim traktoro. A Vladimirac je dobar traktor. Naravno da ima i neke svoje nedostatke kao i svaki drugi traktor ali je jako zahvalan za rad. A mislim da je dobra vecina nas koji posedujemo Vladimirce ovde na forumu krenula bas od njega, tj on je bio prvi traktor.

evo slike rasporeda brzina sa jednom rucicom...svaka brzina koja je obelezena sa plavom zvezdicom ide u nazad,a sa crvenom napred...
vladimirac.jpg

danas sam vrsio prepravku oko auspuha,produzena cev,i naravo krivina okrenuta napred,po RUSKOM STANDARDU... :) i mnogo lepsi zvuk ima,tj ne cuje se da onoliko puca na auspuh,jer je sad visoko,a i cev je malo uza... i mnogo lepse izgleda... :)
img201501061611041.jpg
img201501061612581.jpg

jesi li ti siguran u ovaj raspored brzina kod novijeg tipa sa jednom rucicom. zar nije u sporim raspored 1-3-5 i I najsporija sto je sa S obelezena a u brzohodnim 2-4-6 i II najsporija. Kod dve rucice je drugacije i raspored je1-2-5 i I a brzohodne 3-4-6 i II

mora bre biti za sve isto sa jednim menjacem i za noviji model sto ispred ima onu manju polugu. razlika je samo u menjacu sa dve rucice i ovom novijem a ovaj raspored jos nikad nisam cuo ni video.

Pa sigirno je kao i na ostalima,nije moj jedinstven,ja samo kazem da sam ovu sliku dobio uz njega na telefon da gledam brzine,jer sam ga doterao 70 km do kuce,i koristio sam samo ove tri u brzohodnim...

prvi je bio sa 3 rucice i sve zasebno ali razbacano. posebno napred-nazad, druga spore-brze, i treca birac brzina. pa drugi tip sa dve rucice pa onda sa jednom pa zadnja serija opet sa dve. i ta zadnja serija ima sporiju 1 brzinu napred i nazad. sad jos kad ti prikaza ovaj raspored vec si me raspametio

da tri rucice i to spregnute preko kucista volana u menjac. rucica za sve zivo i na sve strane razbacano. nije ni cudo sto su ga zvali traktor sa 100rucica i brzina

imaju taj jos uvek neki od kolega sa hr foruma pa sam se podsetio starih vladimiraca. nije to toliko tesko bilo ali navici se sa ferge ili nekog traktora na vladimirca a okolo sve rucice oko volana natrpane nije bilo ni zgodno a strarijim ljudima to da popamte nije zgodno

Nazad
Vrh