VLADIMIREC T-25

Ćiro, kad si ti u pitanju, ne brinem ni malo, i apsolutno sam uveren da ćeš obavezno ispuniti ono što si rekao-obećao, pa tako i za navedeni alternator...
Znam da me nisi zaboravio...
Kad prođu ovi praznici (i slavlja), zapakuj alternator i pošalji...
Svakako traktor spava zimskim snom pod šupom pa ne bih da ga uznemiravam novim alternatorom....:ppozdrav:
A akumulator spava sa mnom u sobi...
P.S. Pročitaj još jedared moj prethodni post u kome sam te citirao, pa mi odgovori na pitanje :cao:...

Ma de sam zaboravio.. Saljem alternator sto pre... Da bude spreman za radove...

A pa naravno... De ce Vladimirec bez Antifriza i destilisane vode... Ajde destilisanu mogu da sipam u akumulator ali de cu sa antifriz??? :sta: :haha:

Ako pomognes tom komsiji sad u nevolji on ce tebe da se seti kad bude bio ponovo u nevolji... :osmeh:

Ljudi moze li neko da mi slika ili da ima sliku pa da mi objasni gde se sipa ulje za hidrauliku na vladimircu t25?..:) kupio sam ga pre par dana pa sam menjao creva od klipa,posto su bila pukla prosuo je dobar deo ulja...hvala vam unapred...

Sto se tice sirine guma neki su istrazivali mnogo vise od nas samih i neke preporuke dali da zimi uvek ide uza guma. ispustanjem pritiska se dobije nesto sto u nekim uslovima samo pomaze ali samo jedno sam siguran da voznja po pitanju stabilnosti i nekontrolisanog ponasanja se tad desava i na autu to nikom nebih preporucio. ceo zivot sam fakticki ziveo u brdsko planinskom predelu i zimske voznje imam na desetine hiljada km i nikad apsolutno nikad nisam izduvavao niti preporucio to.nemoj misliti da to nisam probao ali posle probe su odmah doduvane i nikad vise. Ulje za hidrauliku sipas kraj desne strane fakticki sedista. Ima cep i na vrhu zavarena matica sad dal bi za 19 ili 22 kljuc nisam siguran i kraj tog cepa jos jedan vijak koji je merac za ulje.

milanbelarus920 Vica ti je sve rekao, ali da postavim sliku da bude jasnije.

44a.jpg

Ponovo malo akcije na ovaj debeli minus... Da se iz avanture ne bi vratio praznih ruku reko da po povratku nasecem malo drva taman sve to istovarim u kotlarnicu i imam za par dana da ne nosim kolicima sa gomile.... U polju i nema bas puno snega ali na nekim mestima ima smetova pa se nisam usudio da krenem bez lopate za sneg.. :osmeh:

010115141136.jpg

010115141145.jpg

Po povratku me ubedio cale da poziram sa Vladimirca... Sad neznam dal sam ja dobro natovario ili sam ja nesto ojacao... :haha:

010115142831.jpg

Pa otkud znam koliko sam natovario proceni sa slike... Neznam tacno... Sta mislis koliko ima??? Sve je Bagrem...

Zna se ko sad ide po drva. Napolju nema žive duše a on ide u ''avanturu''. :osmeh:
I još se hvali slikama...Svašta ima na ovom internetu da se vidi.

Zna se ko sad ide po drva. Napolju nema žive duše a on ide u ''avanturu''. :osmeh:
I još se hvali slikama...Svašta ima na ovom internetu da se vidi.

Mislis da sad ide za drva onaj ko mora??? :osmeh: E nije bas takva situacija... Imam jos drva i uglja pogotovo,nego ajde da iskoristim ovako lep i suncan dan.... :haha:

Pa sigurno bolje nego sediti besposlen posle sinocnog 'krkanja'.
I ja sam danas sredjivao neke sitnice, ali bih radije i ja malo pravu gimnastiku radio.
Svaka cast Ciro, na vrednim ljudima ima nade cak i za ovu nasu drzavu ovakvu kakva jeste..

I ja svaki dan nesto cackam... A i volim sneg posebno voznju po njemu... :osmeh: I onda spojim lepo i korisno...

Jes da treba i odmoriti ali rad drzi coveka .Ja bih izludeo za 10 dana ako me stave u 4 zida i da nista neradim ,tako da se ove praznicne velike kolicine kalorija moraju negde i na nesto istopiti .zato ako nistta u radionici uvek nesto ostavim da se imam cime zezati preko zime.Lepo si to Ciro natovario ,sigurno 600-700kg. ima tu oko kubika drva ako ne i vise.A sta zna dete sta je 100kg ili traktor:haha::haha:

Mislis da ima tu toliko??? Znaci lepo nosi to Vladimirec,nisam mislio da ima toliko.... Mali je prekrt zato nosi,da je duze tesko bi... A imam i 4 tega napred....
Fale mi jos 2 tega da kompletiram....

Razmislis samo koliko je tezak prednji kraj do tockova pogonskih ,toliko je skoro u korpi. samo sto je korpa malo na poluzi udaljena .Po meni tu je negde otprilike jer takoreci i nezapnes a podignes ga.neka je i drvo po kubiku i 600kg tesko a tu ima po meni oko kubik sigurno.

Vise od ovog nemoze da se natovari... Onda ga je nemoguce voziti,propinje se u mestu... :haha:

Jel ima neko adresu gde mogu naci na internetu katalog delova i sklopova vladimirca...?..:) nema veze i ako je na ruskom ,da gledam makar slike a tekst cu zakljuciti sam...:)

Nazad
Vrh