VLADIMIREC T-25

Meni je rizicno narucivati delove preko neta... Sta ako nesto nevalja??? Kod prodavca vratim a preko neta sutra...
Slazem se u podpunosti sa tobom... Ali zato postoje sajtovi gde se kupuje i prodaje bezbedno. Kao na primer gde se daju ocene koje upravo sluze za sigurnu trgovinu...Za mene licno trgovina preko neta na takav nacin je prava stvar...

Milose moze da se nadje neka kabina za Vladimirca ali novi tip komplet sa krilima??? I kako se krecu cene???

U poljskoj... Ali kako da ja stignem do toga????

Steta sto nema kod nas to...

U stvari je relativno jednostavno:
Kontaktiras firmu mailom i trazis im profakturu na tvoju firmu(ako si registrovano domacinstvo) ili na sebe licno.
Kada ti stigne profaktura, platis je u tvojoj banci. Poljaci ce ti organizovati zbirni transpot(za taj set nebi trebalo preci 80-100€).
Stize ti za 10-15 dana, carina je 1%, PDV 20% i to je sve.
Ako si slab sa engleskim, pretpostavljam da imas nekog ko ti moze komunicirati po tvojim instrukcijama.
Nije problem da ti i ja srocim upit(ali sam prezauzet u zadnje vreme-pa bi malo potrajalo).
Znaci, u sustini je prilicno jednostavno i nema razloga za brigu ako ti taj upravljac stvarno treba.
Poljaci su jako ekspeditivni i pomoce ti vise nego sto ocekujes..

MA nije nista hitno to... Ja to od kad planiram... Imam dosta lufta u volanu i necu sredjivati to kuciste kad crkne nacisto ide servo upravljac...

A verovatno ce da bude rucne izrade jel nije nista tesko... I ja planiram da iskoristim njegovu pumpu sto ce dosta uprostiti stvari....

Nemam trenutno. Dobra kabina sa sve krilima oko 300 eura... Tesko je naci (dobru) kabinu za Vladimirca...

Ajde kad naleti neka do leta tamo ostavi je za mene odmah... :ppozdrav:

- - - - - - - - - -

Ima ona kabina sto sam vam ja pricao ceni covek sad 130 e sa svom staklarijom i oklopima sto idu sa strane ali nema krila...

Imas li mozda sliku te kabine??? Jel novi tip???

- - - - - - - - - -

Danas malo cistio sneg sa Vladimirca pa posle isli malo u probijanje atarskim putevima.... Nigde se nisam zaglavio mada na nekoliko mesta pored ograda su smetovi bili bas veliki pa je bilo kriticno radila je blokada!!! :osmeh: Joj kad dobije nove gume (12-tice) ima da ide uz masnu banderu.. :bravo:

122914123304.jpg

122914123252.jpg

Ovako sam cistio staze kroz dvoriste mnogo brze nego lopatom..

122914080103.jpg

MA ja to iz zejbancije vozim... :osmeh: Ocistim samo dvoriste i do kapije a glavni put ciste putari stalno... Sa tim nemam problema...

Da Vladimirec zauzima posebno mesto kod mene kad je rec o traktorima.... Jednostavno od njega je sve pocelo pa on je i prvi traktor koga sam ja vozio kao mali bez obzira sto je komplikovan na menjacu....

Planiram ga srediti polako,stavicu mu kabinu cim Milos ili ja nadjem i nove gume... Naravno ofarbacu ga tad komplet... A razmisljam dal da mu stavim servo upravljac mada se malo premisljam zato sto zelim da ostane orginalno sve koliko god moze....

U svim masinama imam anufriz pomesan sa destilisanom vodom cak... :ppozdrav:

U snegu ti nece pomoci sire gume nego uvek uze i dodatni balast ili par lanaca barem
Zar nije bolje u snegu čak ispumpati pogonske gume da bi bile šire i tako većom površinom "kopaju" po snegu?Barem iz mog iskustva (veoma bogatog) sa vožnjom (automobila) u zimskim uslovima, ova tehnika umnogome olakšava...Ako je pritisak prednjih guma na mom autu 1.8 bara propisan, ispumpam gume na 1.2 do 1.4 i da vidiš kako ide po snegu, a i po ledu je bolje...Ova tvoja konstatacija mi ipak bolje zvuči za blato, zar ne?
U svim masinama imam anufriz pomesan sa destilisanom vodom cak... :ppozdrav:
Druže, jel i u Vladimirca sipaš tu spomenutu mešavinu vode i antifriza kao i ja, a pogotovo kada komšija iz 3. ulice (kome oči nisam video bar 3 meseca) pita za šlep-službu u ovo lepo vreme?::namigivanje::

Druze posle nove saljem alternator... oko ovih praznika samo da poludi covek... A i ovi iz brze poste poceli da me nerviraju!!!!!! Nebrini dobijas alternator... :ppozdrav:

Nazad
Vrh