VLADIMIREC T-25

najbolje drugu osovinu jer tesko je na meru uraditi i polir osovine da bi lepo lezaj naisao. Tu je lezaj zakucao garant pa se vrtilo na osovini. Znaci ipak je spojnica bila ta u koju sam najvise sumnjao, jer i kod mene je polosa ali sam uspeo da je resim. Na najlonu su spojnice loseg kvaliteta jer sam cuo da su se mnogi pozalili da je pucala ,tako da povedi racuna koji kvalitet kupujes jer je to glavni pogon. Kajlice obavezno nove i proveri i sredi lezista kajli na osovini do menjaca jer ta vecinom rikne

260d0f078e76-800x600-1.jpg

Danas sam se ponovio sa ovom masinicom,za 1450e... :)

Ljudi hvala vam na cestitkama puno,sluzice nadam se...:) a sto se tice prednje hidraulike mislim da nece biti potrebna,sluzice samo za grabulje,za obilazak njiva i do prodavnice... :D :D :D :D :D :D

Treba da prikupljam polako delove... Planiram klip od Zmaja i orbitor i prioritetni ventil sve od Zmaja 133.. ALi treba da jurim po otpadima...

Meni je rizicno narucivati delove preko neta... Sta ako nesto nevalja??? Kod prodavca vratim a preko neta sutra...

jbg i sam tako razmišljam, ali se i nerazumem u to, pa mi sve krivo kad vidim da ima i baba koje znaju npr. naručit novu bateriju za mobilni iz kine.

Nazad
Vrh