VLADIMIREC T-25

To grejanne moze da se resi sa izduvne grane se sprovede cev do kabine kao na torpedu tx..

Fabricko grejanje je po meni malo glupo reseno.. Greje se pomocu ulja iz hidraulike ako mislimo na isto...

evo ti dokaza o vucnoj sili tog iza. na vlatku je jos visoko postavljeno uze i ima problem sa podizanjem prednjice. uvek se kaci na donje vucnike zbog toga

i ovako ga nosi samo ko hoce to da prizna. vidi se njegova vucna sila i vuce ga ko tralju. tu se nema sta pricati jer vlatko ima najmanje 20-30% vecu vucnu silu. vozio sam ih sve a za kratko vreme sam video sta je vlatko. steta je samo nekih drugih resenja sto tad nije imao .

BAs tako,najvise mi zao sto nema duplo kvacilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Da to ima bio bi stvarno odlican traktor...

U pregovorima sam da kupim jedanog Vladimirca sa orginalnom kabinom sa grejanjem... Ako se to sve realizuje po planu, obavesticu vas... Jer sa njega bi sigurno prodao kabinu odvojeno od traktora... :ppozdrav:

Zanimljiva kabina, rucni rad.

7c00ec4b3f32-800x600.jpg

Prodaje ih lik na internetu za 32,000din ili 35,000din nesecam se tacno... Bio je oglas na Kupujem prodajem...

E da na tom oglasniku sam i video... Pogresio sam... Naisao sam kad sam malo listao po netu za kabinu.. Slabo ih ima da se prodaju....

po meni lepsi je sa tim rucni rad varijantom :osmeh: sad pitanje dali stavja kaljene stakle,ili obicne,ako obicne onda.....

ova kabina lepo izgleda ali prvo mi se nesvidja sto su koliko vidim mali precnici cevi.otprilike 40/20. a drugo malo je kraca sa prednje i jos vise sa zadnje strane. kod vlatka je sediste prilicno nazad tako da bi verovatno bilo malo lupanja potiljkom. jedino ako bi se dodao jaci rol -bar iznutra kao sigurnost po meni moze da prodje.drugo vecina njih sto pravi idu na sto tanji zid cevi zbog cene tako da verovatno su i kaljena obicna stakla

Nazad
Vrh