VLADIMIREC T-25

@cira NIsta bez traktora u pozadini.

ovaj sam gledao snimak i tog kretena. cisto tesko izivljavanje sa traktorom. ali on nezna da se to moze i vratiti kad najmanje ocekuje. jedan lom i ode glava.ali rusi su poznati po glupostima kad vodka krene venama

Sta im to znaci ja nemam pojma.... Znas kad bi ja to radio sa svojim masinama samo zato da ispadnem budala jel me neko snima... NIKAD....

8c05f6682725-800x600.jpg

PKB
Jel' ovo tvoj traktor na prodaju?
Rekao bih po opisu problema navedenih u opširnom tekstu oglasa?
Znači definitivno si odlučio da ga se rešiš (ako je ovo gore napisano tačno)...
Izvinjavam se ako možda grešim...

Dosta se druzim sa Vladimircem i da kazem da se sa njim najvise vozikam bez obzira dal je leto ili zima.. Posto zimi stvara problem to sto nemam kabinu razmisljam o tome da ga opremim sa istom i komplet sredim na leto...

Sta mislite za koliko para moze da se nadje jedna kabina (novi tip) sa platobranima i svim potrebnim samo da je montiram na njega???? I da li ima da se kupi???

Za novi tip kabine cu morati i instrument tablu da menjam ili ne???

posle toga planiram celog da ga prefarbam....

Ćiro, skoro je bilo na oglasima kabina (sad dal novi ili stari tip, ne sećam se) za 300 eura...
Zašto bi menjao instrument tablu?
Video sam Vladimirce sa instrument tablom od T-25, i kabine stavljane na Vladimirce čak i od drugih marki traktora (IMT i sl.).

Neznam dal ce da se uklopi ta kabina od novog tipa na moju tablu,jel novi tip ima onu siru tablu...

Uf ta kabina nije bila skupa ako je valjala cemu,i bila kompletna... Moracu da potrazim,polako do sledece zime planiram to... :osmeh:

Ciro obrati se clanu MilosT25 on je ranije imao originalnih kabina, samo mislim da su bile bez fabrickog grejanja.

Nazad
Vrh