Predrag003
Član
Sa ovim gumama me kosta 800 e,ostao mi akumulator,cetkice za anaser,ulje u motoru,farovi,ne bi trebao da izadje preko 1000-ke da bude dosta dobar traktorcic
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stigle 'trajalke za ruju 11-ce
Ne razumem bas zasto omalozavaju ljudi tu marku. Kao sto rece kolega, koliko para, toliko muzike. Ja nisam imao problem sa tom markom (mozda sam '"ubo" dobru seriju/dobre serije ).
A sto ne "12-ice"? Bas bi legle na vladmirca, zar ne?
Originalno je stizao sa 10-kama na zadnjim felnama, a na prednjim 6.00-16...
Kad smo već počeli o zadnjim gumama na Vladimircima, kakva su Vaša iskustva i po čemu je bolje imati 11-ce ili 12-ce na zadnjim točkovima?
Kod mene su 12.4, tako sam ga kupio, i čujem od ljudi da je ovo bolja varijanta za transport, ali ne i za oranje?
Mada opet, moje iskustvo sa 12-cama u oranju su više nego pozitivna, možda neki drugi faktor igra ulogu?
Ali 11.2 su malo uže i niže od 12.4, po nekoj logici, 12.4 bi bolje prianjale na tlo i bolje rasporedile težinu traktora, dok 11.2 bi (po meni) bile bolje u nekom blatu (kaljugi) baš zbog manje površine u dodiru s tlom, pa bi se traktor bolje ponašao na raskvašenoj podlozi (ili grešim)?
Da ti pomognem koliko mogu. 60309k je dimenzija 45x100x25 kao i 309k, samo sto je ovaj prvi sa zastitnim podloskama pa ti izgleda sire. 7512sf je 60x110x28, 7608k je 40x90x35 i oni su valjkasto-kupasti. Ovi lezajevi su za osovine tocka cisto da pojasnimo. Od mene toliko, vise ne znam.Drugari pozdrav .
Hitno mi je potrebna pomoc ,trebaju mi oznake za nas standard ovih lezajeva
60309 K
7512SF
7608K
309K
- - - - - - - - - -
Ovo mi nije bas najjasnije na slici ovaj 309 i 60309 mislim da nisu isti razlika je u nekoj sirini mada mozda neko bolje zna ???