Mene ovaj baksuz (Đavo) ne napušta, opet maler i defekt u radu...
Imam zeta (zamislite) pa pošto je danas imao slobodan dan a i ja takođe, pitao me da mu ugarim (izorem strnjište) njivu površine 3/4 jutra...Ajd', kažem sebi, što da ne, nafte imam, montiram plug i eto mene...Čekao me već na njivi, krenem, (razbacivao sam),naštelujem poluge i topling, i navali...Trajalo je to tako jedno pola sata-sat, lepo se oralo, ima vlage, nikakvih problema.Na početku jednog kruga, kaže zet da malo odmorim, i njemu se već zavrtelo u glavi (zezator), da oduvam malo i popijem.... sok.... da se osvežim.Pet minuta prođoše, uđem u traktor, ubacim u prvu, spustim plug i posle samo 3 metra: kkkkkrrrrrrrrr. Traktor stade.Šta je sad? Izađem, gledam, a imam šta i da vidim, otpao mi ceo desni točak, ispao iz reduktora sa sve glavčinom i traktor visi na njemu bukvalno o koncu...
Evo slika šta mi se desilo:
[/URL][/IMG]
Posle toga sednem na zetov motor i otprašim u selo po auto i potreban alat, i tu do izražaja dolazi Vlatkova čuvena Ruska hidraulika, podbacim panjeve i gospodin sam sebe podigne sa sve poljoprivrednom alatkom.
Pogledamo šta se dogodilo, odvila se centralna matica što drži glavčinu:
[/URL][/IMG]
Ali tu nije kraj, navoj na osovini je POJEDEN, i to u DUŽEM VREMENSKOM PERIODU, dakle kod prethodnog gazde, jer sam i ranije primetio da curi ulje iz reduktora i kaplje preko felne, mislio sam da je do semeringa.Kreten je samo ušrafio maticu na navoj i to sa kučinom i stavio osigurač,ekser...Tako i mi uradimo, ali SAMO DA SE DOVUČEM DO sela.
Mogao sam gadno da stradam, i prevrnem se, jer točak bi, u nekom transportu pri brzini od 25 na sat, odleteo desno u nečije kukuruze (kuku meni) a ja bi se istumbao u traktoru ko u veš-mašini...
E sad, po dolasku kući, opet skinemo sve i evo slika, ali i meni posla i neplanskoga troška, pored sve muke
:
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Samleven ležaj (spoljni), oštećeno i delimično zdrobljeno kućište gde naleže spoljni semering, pojeden navoj na glavčini i matica šeta gore-dole, jer i njen je navoj oštećen-pojeden...
Dakle, vaši predlozi šta mi je činiti a da prođem što bezbolnije
, znam i sam šta bi trebalo po PS-u...