VLADIMIREC T-25

Pa ovako ako je onaj bocni u redu posto onaj sto ide posadi dzaba je .

- - - - - - - - - -

Mada se moze prebudziti samo kad imas tocak .

Evo jednog T25 TNG :osmeh:

agroinform_20140415195259_gallery_62432_112_359458.jpg

Sa ovim benzincem bi morao biti startan kao BMW:osmeh:
Mozda bi ovo mogla biti i dobra kombinacija, mislim da bi potrosnja sa plinom trebala biti malo veca, ali je snaga taman..

Au brt bio danas da ugarim i nema sanse teoretske ,kao da se ucudio protiv mene nemogu da nastellujem plug. Ili ide nenormalno plitko ili radi jedna ili druga brazda i sao se iskrece i batalim krenucu veceras malo sa jednobrazdnim da probam ,nevredi izgubio sam i ovo malo zivaca.

Vuko sam stajnjak ovh dana i glavi mi poneki put onaj ventil opet zaglavi rucica od kipovanja i na punom gasu je zeznam malo ona kao odglavi dali je problem u onom ventilu sa strane ??

Verovatno ti opiljci zaglavljuju onaj ventil sa strane...

A zasto nemozes da nastelujes plug??? I koj plug je upianju???

PKB ako ces za duboko oranje jednobrazni je mama. imam isti kao u obrodola stari imt-olt . za plice zaoravanje imam dvobrazni pto-2 oltov i nije los samo sto je kod mene malo uvrnut pa ga moram doraditi jos malo.pre neki dan sam orao gde mi je jecam bio a to nije orano bog zna otkad i teske muke sam imao. zemlja prepukla ,suva a slama gore pa non stop steluj plug. plitko nece i brze da se tera pa radi sta hoces. a stenje i to 1 brzinom. na polovini me poceo opet zezati sa gorivom i trokirati tako da je orao II sporom na malo vecem leru jer nije hteo primiti gas. i nemora tako je uzorao a pritisak ulja skoro O. uzjogunio se on e onda i ja. imao sam i drugi traktor ali necu. ili uzori ili zakuj. i djubre uzoralo tako na leru i dovuklo se do kuce. izgleda mi da cim padne ispod 8L u rezervoaru pocne da trokira. ispocetka je odlicno radio. sad cemo videti kome ce presesti

Po meni za vladimirca naj pametnije jedna brazda kao sto i kazu,moze mozda 755.20 kod mene da vuce prvom opet nisam siguran.Za ugarenje olt slavonac 2*30.

Ma isto i meni trokira kad padne ispod 6~7 litara ,ali ne baš da neće da prima gas .
Pa oro sam prošle god ssa slavoncem i nisam imao problema sad nema dubinu ,i iskreće se stalno ,neznam šta me toliko jebava probo sam sve živo neće u zemlju i iskreće se a nije uopšte tvrdo . Kačim sutra jednobrazdni da probam ,danas je jebavala kiša .

@PKB
Kakvi bre slavonci, kakvi bakraci. Zakaci IMT755 plug ori i uzivaj, pobacaj te slavonce u staro gvozdje da ne kidas traktor za dzabe. Ako mi ne verujes pozajmi od nekog IMT755 pa probaj, ide kao limuzina.

• Like
Reagovanja: PKB
Sve sto vredi nije dzabe skupo ::namigivanje::. Te pare sto ces ustedeti na plugu, daces za popravke traktora i na gorivo dok se cimas sa losim plugovima. Pogotovo ko obradjuje dosta zemlje sa malim traktorom. Ja sam tako mucio muke sa mojim traktorcetom i svakojakim plugovima dok se nisam opametio i kupio IMT755. Gde sam orao hektar 6 sati, sad orem 4 sata, gde sam trosio 25l po hektaru sad trosim 15, a ista dubina oranja, jos imt lepse slozi brazdu.

Poslednja izmena:
Zato su IMT plugovi i na ceni, sve što si rekao slažem se sa tobom, ali za traktor koji sam kupio za 1000 eura, da kupim plug koji je upola te cene, neznam da li je prihvatljivo...Plug koji sam nabavio sam platio 30 eura, lepo ore i zadovoljan sam... Smatram da je za manje površine koje neki manji pp obrađuje takav plug veoma zahvalan...Kombinacija Vladimirec+jednobrazni OLT plug...

Ako je traktor u radnom stanju i zavrsava posao onda je sasvim nebitno koja je marka i koliko je placen, vazno je da sluzi svrsi. Ima jeftinijih polovnih imt plugova, stavis mu nove raonike i samo vozi. Uradis par hektara usluzno otplatis ga i ostane ti dobar plug, ne cimas ni sebe ni traktor :ppozdrav:

Pooro sam nesto iso sam sa jednobrazdnim oltom ali opet dosta mi je siroka brazda imam lufta u polugama mislim da mi to stvara glavobolje tu se malo uvrce koliko ga god finese da namestis jebu luftiguzi . Nije se lose pooralo ali negde je pobegne mi plug levo to mi se i sa dvobrazdnim desavalo zategnuto sve kao pracka i opet . Slaze sve lepo ima i dubinu prevrce dobro samo na nekim mestima mnogo je siroka brazda i fakticki nekih 5 cm ostane lose poorano zbog sirine . Ljudi mi kazu sta kukas odlicno je ali mene nervira nije to to hocu uzanu brazdu i dobar slog i da bude dobro prevrnuto .

Nazad
Vrh